Utvalt: Rädda Barnens designshop

raddabarnensshop-copy.jpg

Det här tycker jag verkar vara ett riktigt intressant koncept. Trenden att göra gott genom shopping kommer mer och mer, liksom tanken att koppla design till välgärande ändamål. Och varför inte kunna bidraga med något när vi ändå konsumerar i den utsträckning som vi gör för tillfället? Rädda Barnen satsar på att lansera en ny webshop med bland annat kända svenska illustratören Cassandra Rhodin. Något att hålla utkik efter i slutet av oktober när portarna öppnas!

4 comments

  1. Lo: Jag tror verkligen på idén. Det skall bli väldigt spänannde att se hela utbudet sedan!Sussi: Det kan nog hända att jag påminner dig om du glömmer ;). Det skall bli roligt att se shoppen up and running sedan!

  2. Hej! Har precis skrivit ett inlägg om Rädda barnens webbshop när jag tänkte jag skulle googla på ämnet för att se vad det stod skrivet om shopen. En av de första träffarna var från din blogg och nu känns det på något sätt lite genant att jag också skriver om det. Min blogg har väl knappt några läsare ännu (började blogga i torsdags) men ändå. I fortsättning skall jag googla innan jag gör inlägget. MVH/Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.