Klädplock

Brr. Frost här i dag. Nu kan jag nog inte framhärda med mina ballerinaskor längre. Jag får plocka fram mina stövlar, som försvann med en rasande takt från Ellos hyllor. De passar mig perfekt för varje dags bruk. De är bekväma och underordnar sig sammanhanget. Nu har det skett lite påfyllning av några andra stövlar hos kungen av rabattkoder, personliga checkar och reklamblad [det bästa/värsta hittills var “Du är kund hos Ellos och därför tänkte vi erbjuda dig en fin hemförsäkring. Du kan teckna dig direkt nu på telefon. Det låter väl intressant?!”. Hmm…]. Jag gillar dock Hush Puppies och de finns så fint tillgängliga hos just Ellos :).  Den klassiska Bikermodellen är aktuell i höst och här får man en varmfodrad lite snäll variant. Snygg!

kladcollage8okt-copy.jpg

1. Svart enkel kofta med hög hals och fickor från Lindex.2. Hög hals, spets och lite folklore är helt rätt i höst. Den här fina bomullsblusen kommer från Wera och Åhléns.3. Klassiska svarta jeans finns överallt i alla tänkbara passformer. Dessa kommer från H&M:s BIB-kollektion.4. Om man är händig och riktigt trendig virkar man naturligtvis sin egen halsduk. Fina materialsatser av Erica Laurell finns hos Muchis. Ett budgetalternativ i sprakande färger finns hos Accent.5. Patchwork har synts ett tag nu, men lever kvar i allra högsta välförmåga. Denna väska med rutor i svart skinn från Wera finns hos Åhléns.Stövlar var det nu ja!

9 comments

  1. Ha! Jag drömde i natt att jag köpte en ny kofta – alla tyckte att den var fin men jag tyckte att den var för liten… Men, du har rätt det är dags att hoppa ur sommargarderoben och iträda en varmare stass. Och för mig står tydligen en kofta högt upp på listan – har dock inte funderat ut vilken jag vill ha.

  2. Lo: Haha! En realitet för mig i morse när jag tog fram en gammal lammullskofta ur garderoben som jag brukar gå runt i hemma. Jag kastade in den på ylleprogram i tvättmaskinen i våras och tja – inte var den för stor nu direkt ;). Om man använder kofta mycket är det såklart bra att investera efter hur mycket plånboken tillåter. De billigare varianterna har tyvärr lite materialbrister ibland. Hoppas att Du hittar någon som du gillar!

  3. Känner mig delvis skyldig till att stövlarna försvann i rask takt… :-)Men stövelmänniska som jag är slår jag till direkt när jag ser ett bra tips!Jag är nog tvärtom… lever i mina stövlar även fast det är på tok för varmt ute. Har liksom inte hittat bra ballerinaskor trots att jag letat och letat och provat och provat! Men nu vet jag ju – till nästa vår och sommar är det bara att kika in här så är jag övertygad om att hitta bra skotips igen! Vad jag hittills sett verkar du hålla på kriterierna att det både ska vara snyggt och bekvämt! :-)Allvarligt talat är jag förtjust i dina modecollage! Är själv blind för att plocka ihop snygga kombinationer, men när du visar dom så ser dom så självklara ut!Så jag tackar och tar emot alla tips, och försöker lära mig lite själv på köpet.

  4. Men så snygg kofta från Lindex! Den måste jag rusa och köpa när tid finnes att strosa på stan. Ja frost här med, men det är härliga tider tycker jag!Lisa

  5. Mrs.b: Kul att Du gillar! Det sporrar vidare! Ja, skor måste vara bekväma i mitt fall. Jag har lite konstiga fötter och kan inte med att det klämmer och drar. Jag får i princip alltid skoskav, även om vi snackar den mest foträta skon som finnes på denna jord. Jag lovar att hålla utkik och tipsa om mer i denna anda. Jag är liksom inte de höga klackarnas dam, så det får någon annan göra collage av 🙂

    Lisa: Ja, en snygg enkel modell som ändå har det lilla extra. Jag gillar också den rena och klara luften helt klart!

  6. Var och fingrade på den blusen i helgen, jag slog inte till men kanske ändå 😉 den är jättefin. Gillar stövlarna oxå, skor/stövlar gör mycket för stassen, hittade själv ett par skinnstövlar på wedins rea för 225 kr, så nöjd!!!

  7. Helena: Det var ett riktigt fint fynd det! Förstår att Du är nöjd. Jag har inte sett blusen IRL. Jag har en trotjänare från by Malene Birger som jag har använt massor. Still going strong :)Nilla: Ja, de är riktigt fina!Fröet: Kul att Du hittade något som du gillade!

Leave a Reply

Your email address will not be published.