Simple

simple.jpg

Vissa kreatörer har det där självklara uttrycket som gör att man nästan oreserverat tycker om det mesta som kommer från dem. Det känns bara rätt nere i magen. Därför är det föga förvånande att jag faller för Douglas Wilsons senaste tryck Simple is Beautiful. Jag har redan några alster på mina väggar som tillhör favoriterna i hemmet. Detta tryck skulle sitta som ett smäck i mitt nya arbetsrum. Den gröna färgen tar upp tonerna i Morris pilblad och smälter in, samtidigt som det sticker ut. Och så är det texten då som även den, föga förvånande, tilltalar mig. Jag är mer simple än more is more ;).

7 comments

  1. Åh, det trycket gillar jag! Texten stämmer bra in på mig med! 😉 Dessutom så gillar jag grönt! Ja, jag kan absolut se trycket snyggt inramat på en vägg här hemma! Tack för det fina tipset! Kram

  2. Annika: Visst är det fint i all sin enkelhet. Jag gillar! KramCaroline: Haha! Japp, budskapet är klockrent, men hon skulle avsky den grafiska tavlan. Nej, vi siktar in oss på plåtskyltar med Hello Kitty från All Posters istället 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.