Det eviga

temaveckavattened1-copy.jpg

– Hur lång tid tar det för min droppe att ramla ned? Vi tar varsin droppe och sedan ser vi vilken som ramlar ned först! – Eller så kan vi se vilken som kan hänga sig kvar längst!

– Vad ljushårig Du har blivit, sade min frisör i fredags. – Har du färgat håret? Nix, inte då. Och så hamnade vi i ett samtal om tappat pigment, gråa hår och tidens gång.

– Nämen här sitter hela min familj! Henrik, pappa och Anna! Åh, vad jag tycker om er! – Men varför sade du mig sist, mamma?

Vattnets eviga kretslopp och den lilla droppens förgänglighet. Att tänka kring tid lockar fram de stora tankarna. Närvaro. Nu. Oro. Då. Ro. Sedan. Väntan. Kanske. Förväntan.

Nillas svartvita temavecka med vatten och Tisdagstema tid.

19 comments

  1. Stämningsfullt: Heja 🙂 Åh, det är skoj med den där fösta förälskelsen i kameran! Njut!Mrs. b: Jag har doppat bilden i Photoshops skalor. Jag fotograferar nästan alltid i färg. Det var skillnad på den gamla tiden när man var tvungen att välja film till kameran 🙂

  2. Din text till bilden är superhärlig! Och det är verkligen bilden också! Välkomponerad och perfekt avvägd i gråskalan – sen är det alltid så spännande med vattendroppar, för det speglar sej alltid något i dem! Och jag vill alltid veta vad!!! 🙂

  3. When you are in not good state and have no cash to go out from that, you will have to receive the loan. Because it would aid you definitely. I take college loan every time I need and feel myself great because of that.

Leave a Reply

Your email address will not be published.