Jo då, snart så

I eftermiddags åkte jag buss ut till vårt nya område för att hämta barnen. Sedan vände vi åter innåt staden igen, efter att ha gluttat lite på vårt hus genom den omgivande radhuslängan. De upptrampade vägarna mellan förskolan, skolan och hemmet kommer att bli geggig vardag ganska snart. Men nu känns det fortfarande främmande och spännande. Tänk när vi kan gå direkt hem till huset. Och när man kliver på en buss i staden så skall man åka hem. Det är det där lilla som känns som det stora just nu. Om två veckor har vi kontrollbesiktning på huset. Däng mig med en pumpa i skallen, för jag kan inte riktigt fatta det :)!

Desperata hemmafrun Marcia Cross med liten Savannah och liten Eden. Här snackar vi pumpor. Jag siktade några på torget i dag, men det är ljusår från Pumpkin Patch i det stora landet i väster.

6 comments

  1. Vilken härlig höstbild! Blir supersugen på att gå ut och köpa några pumpor men det är liksom inte läge att lägga upp dom här ute i vår gegga. Gud vad spännande att ni snart kan flytta in. Hoppas kontrollbesiktningen går bra! Kram!

  2. Jag önskar er all lycka till med huset och ett stort tack för att vi bloggläsare får följa med på er resa. Det är otroligt roligt att läsa om och se alla bilder från ert hus tillblivande. Jag läser att du också ska vara med på fotokursen. Det blir nog både kul, inspirerande och lärorikt. Tiden till kursen får man väl se till att ta sig någon gång.Ha en bra dag!

  3. ColonialEast: Nej, pumpaläget i geggan blir nog noll detta år. Vi får satsa på nästa istället :). Tack! Det närmar sig nu ja. Kram

    Anna: Tack för de fina orden! Det är roligt att dokumentera och att få med sig andra ögon på husresan. Snart i mål nu!

    Fotokursen skall bli så kul! Jag kommer att ta det i mitt eget tempo som jag gjorde med Photoshop-kursen. Det bästa är ju att allt ligger kvar, så att man kan beta av när man får den där tiden och orken. Men man kanske blir så inspirerad så att man bara måste – det hände mig förra gången 🙂 Kul att vi blir kurskamrater. Ha en fin dag Du också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.