Belle

Jodå, en viss julstämning består sedan jag klickat loss inne hos Cosas. Några sådana där Weronic:iga kulor förtjänar sannerligen vårt nya hus :). Och ivrigt sanktionerad av min käre make [Mr Dammsugare – Mrs Spray] blev det även ljuva produkter från Maison Belle. Juldoft med ett litet tryck och så lite såpa på det – ” Städa städa varje fredag och så varje jul” – då är vi i hamn.

Helgen bjuder på packning i vanlig ordning dessa dagar. Jag hoppas även på lite Le Klint och lite Liatorp.  Om tre veckor flyttar vi in i huset. Tanken svindlar!

Trevlig helg!

Annan fin stämning hos danska Tine K. Jag gillar de svarta granarna. Bilden bjuder även på ett klassiskt knep som jag använder mycket. Placera tingen på några utvalda ställen i hemmet och sprid inte runt dem för mycket. En koncentrerad dos av jul är oftast ett bättre alternativ än att sätta tomtar i hemmets alla hörn – tycker jag då :).

signature

11 comments

  1. Så vacker på silvrigt fat. Enkelt men fulländat julmysigt.Tre veckor kvar, som nedräkningen till när en bebis ska komma, nästan! Och när datumet väl passerat, så är det inte slut då utan det är då det börjar.

  2. Caroline: Tine K har så himla snygga produktbilder. Man vill förflytta sig in i den där världen :). Ja, det är onekligen väntans tider nu. Vi var ute vid hust i förmiddags i flera timmar och kollade utebelysning, en del målerijobb som återstår och lite badrumsbeslag. Det närmar sig!

  3. Älskar Tine K. Tycker hon använder det svarta, vita, gråa på ett excellent sätt. Och med sin fantastiska smak och stil. Ett besök på hennes hemsida ( som du länkat till) rekommenderas verkligen. Hade inte varit inne där på ett tag, men nyss gjorde jag en liten snabbis via dig.Trevlig helg!Kram margareta

  4. Vad tycker du, skall brottsregistret vara offentligt? Har vi rätten att veta om vår granne är mördare? Läs gärna mitt inlägg och kommentera, vore roligt att höra din åsikt! Hoppas du får en mysig fredag!KRAM// Diana

  5. Härlig bild, den gav en fin julstämning. Jag gillar det som inte är alldeles i ögonfallande rött och bjällrigt.Trevlig helg! kram 🙂

  6. Vad härligt det låter att flytta! Vi flyttade till vårt nybyggda hus för lite mer än 5 år sedan och jag kommer fortfarande ihåg känslan av att veta att det var bara vårt och att vi skulle bo här länge. Jag gick runt och letade efter barnen minns jag och vi som var vana vid en 3:a tyckte att huset var gigantiskt. Jag har läst dina inlägg om att du också tänker att du kommer sakna ensamheten som att bo i en lägenhet kan ge. Jag håller helt och fullt med och måste nog säga att för mig har det tagit lång tid att vänja mig vid att det är människor runt mig hela tiden, tills nu tror jag. Jag är stort behov av avskildhet och vill helst av allt bo i skogen men det skulle bli så opraktiskt med alla barnen. Det finns så otroligt många fördelar med att bo bland andra människor också och har du tur hittar du någon som är som du och som vill umgås ibland och vara ensam ibland. En sån granne har jag och hon är ovärderlig. Trevlig helg!

  7. Jag läser din blogg varje dag Weronica och tycker den är sååå bra! Ville egentligen bara tala om det eftersom jag nog inte gett mig tillkänna förut genom någon kommentar.Jag ser verkligen fram emot foton från nya huset sedan när ni flyttat in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *