Äntligen

wcomputer-copy.jpg

Det har varit en offline helg. Vi har saknat uppkoppling och med saknat menar jag saknat. Jag är värst förstås. Jag har inte så många uttalade beroenden, men det är ju bara att krypa till kors. Jag vill gärna sitta och surfa en stund även på helgen. Bara kolla mina favoritsidor. En liten stund. Och kanske blogga. Bara en liten stund. Kanske kolla upp något som jag hittat. Och äntligen beställa de där skyltarna till vår brevlåda. Kolla IKEA:s lager. Och ett telefonnummer. Det mesta finns därute. Jag blir ordentligt stressad av att den där lilla ikonen med de två datorerna längst ned är överkorsad. Jag kan liksom inte acceptera läget utan kollar med jämna mellanrum om det hela har kommit igång. När jag inte har tillgång till dator, då är det lugnt. Men när den står där, då vill jag ha möjlighet att titta ibland. Jag är totalt obegåvad i datorernas teknikska värld. Jag använder dem bara. Och därför blir jag så maktlös när det är något fel. Kan ingenting. Vill bara att det skall funka.

Sedan blev jag fånigt glad i dag. Och ringde till barn och man och sa att det fungerar nu. Mamma är glad igen! – Funkar datorn?. – Glöm inte att äta frukost bara. Jo, frustrerade beroende mamman och hustrun är glad när allt flyter på igen :). Barnen skall få spela Tungan efter skolan. Vi lever i onekligen i nätvärlden.

signature

12 comments

  1. Härligt att du är ute i etern igen! Det har varit minst sagt tomt när både du och Helena har legat i dvala. Hoppas att du har planerat in bra bredbandsuttag i nya huset och får uppkoppling på direkten, så att vi trogna läsare inte missar något av flytten!

  2. Lo: Alive and kicking ;). Och envisa rykten gör gällande att Helena är på g också. Kul att vara tillbaka! Jag hoppas på att nätet kickar igång ganska omedelbart ute i huset. Det lär bli abstinens då med :). Teknik skall bara funka!Ida: Jo, för- och nackdelar med det helt klart 🙂

  3. Apropå att vara beroende, du kan aldrig gissa var jag var inatt?!!!Jo jag travade omkring i ditt nya hus eftersom jag ändå hade vägarna förbi och dörren var öppen och det var precis så fint som jag hade föreställt mig det!Sedan efter ett tag kom du hem också fast då tog drömmen slut…Kanske borde jag ta en paus från din blogg ett tag 😉

  4. Jag förstår precis hur du känner… Jag är också helt och hållet beroende av tillgång till internet. Hur klarade man sig egentligen innan internet kom?… Och innan mobiltelefonen?Hur som helst. Förstår att du har hur mycket som helst att göra nu mitt i flyttbestyren. Men OM du har tid & lust och är uppkopplad så har jag en utmaning som väntar på dig.Kram //Charlotta.PS. Lägger ut nya bilder från vårt hus i kväll. Vi har också fått ett nytt flyttdatum, den 11 december. Så kanske att jag hinner med att adventspynta litegrann ändå… DS.

  5. Charlotta: Oh yes, jag är en riktig netaholic! Men jag kan alltid stoltsera med att jag mycket sällan använder mobiltelefon – där är jag något av en vandrande stenåldersmänniska – UGH 😉 Jag såg dina fina bilder, men kan som vanligt inte kommentera hos dig. Någon enstaka gång lyckas jag, men det är sällan. Vet inte varför det icke funkar. Kul att se bilder och härligt med datum. Jag skall gripa mig an utmaningen i veckan! Kram

  6. Skönt att du är tillbaka…jag blev lite orolig nu när jag äntligen hittat en intressant blogg att kika på varje dag 🙂

  7. Skönt att det fixade sig.Har saknat dina inlägg.Men måste bara få fråga vad fonten heter som du skrivit “me and my computer” med. Så snygg!

  8. Din blogg är så himla vacker! Tack.Ja, det är verkligen TOMT utan nätuppkoppling…fast barnen tycker nog att det är skönt att ha mamma helt och hållet. Känner igen mig mycket väl :-)Loawww.ecolocobloggen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *