Lovely

kortkc.jpg

Det stora varuhuset är sannerligen lite av ett getingbo en lördag. Rastlösa barn finns det gott om och makens stilla förslag om vi inte skulle ta en snabb matbit på restaurangen möttes av ett Är du inte riktigt klok?! Våra barn var i tryggt förvar hemma hos mormor och att då frivilligt gå in och köa i det där infernot – nej, då är man inte vid sina sinnens fulla bruk som sagt :). Men Liatorp var till belåtenhet även IRL och kommer att stå i vårt svartvita badrum. Jag tror att skåpet kommer att bli ett fint komplement till det strama och enkla uttrycket i rummet.

Och jag är där och pyntar lite i tanken redan. Jag är hopplöst trött på de stora dragen i huset nu [missförstå mig rätt…] och längtar ihjäl mig efter just piffet. Det är många flyttlådor kvar tills jag når dit, men man måste ha visioner. En sådan hägring är ett litet inramat You look lovely today som möter mig alldeles yrvaken bakom badrumsskåpets glasdörrar. Det är just där och då som man behöver en positiv tanke som mest :).

Vackra kort från Keep Calm Gallery. 

4 comments

  1. japp piffet är jag med redan på, även några av det stora dragen är ju kvar, men vi är liksom lite begränsade i ekonomin tills vi vet vad övervåningen kostar.. så japp piiff för tillfället, då jag kräks på allt annat dyrt:)Nu ska jag leta teer:) tack för tipsen…Kram M

  2. Annika: Ja, jag tror att det blir riktigt snyggt till det strama badrummet. Det lägger till ett uttryck, men smälter ändå in. Visst är korten fina! Jag tycker mycket om dem!Eva: Eller hur :-)?! Pepp mörka morgnar när man bara vill krypa ned i sängen och dra täcket över huvudet!Mia: Ja, nu börjar alla stora anslutningsfakturor trilla in. Jösses, vad pengarna tickar i väg… Man får piffa i det lilla om man säger så 🙂 Hoppas att du hittar någon snygg burk då! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.