Måndag

varldensbasta.jpg

Det började i vår hall där femtioelva flyttlådor står staplade på varandra enligt tripp-trapp-trull. Jo, det finns klara fördelar med tjugotalsvåningens respektabla takhöjd. Härligheten kan beskådas här. Det vackra i den bilden är väl att vi snart är på väg. Om precis en vecka skall vi ha kontrollbesiktning på huset.

Nej, då är detta mer omedelbar skönhet. Anna skriver små lappar och jag tar emot. Jag lägger dem på utvalda ställen. Te gör jag oftast tre gånger om dagen och det är ju omöjligt att inte bli glad av den här lappen. Enkel vardagslycka helt klart :).

11 comments

  1. vilken stapel… själva har vi inte ens börjat, dock har vi slängt en container full nästan och flyttat vinden till en annan lånad vind:) Hua ja vad grejorn man har..är det där tet gott?? sugen på en burk, går de att köpa i staden vi bor? du kanske har koll på det…kanske mest sugen på det för den urläckra burken;)Ha en fin dag..Kram M

  2. Ingela: Ja, det här är omöjligt att inte bli glad av :)Mia: Jadu, har har vi det riktigt elegant nu 🙂 Skönt att så mycket är packat dock! Vi har allt porslin kvar, men mycket av det andra ligger i lådor nu. Grejer har man mycket ja. Och jag bävar lite för var allt skall få plats… Det kanske blir en utrensning till när man väl står där ute och inser att allt skall in i huset. Kusmi-teerna är distinkta i smaken. En del tycker jag mycket om, en del andra är lite för starka för mig. Omöjligt att säga om de är goda således 😉 Jag har inte hittat dem här i staden. De finns på nätet hos t ex Snirkla, Urban Living, Bluebox, Tehuset Java och Choconet. Och jo, visst är burkarna något alldeles extra. Ha en fin dag du med! Kram

  3. Den där lappen kan få även den regnigaste höstdagen att bli toppen. PÅminner mig om en liten gosse, son till en kompis, som helt plötsligt bara sa: -Mamma, du är den “ägiaste” jag känner! Underbart! (Typ: du äger, morsan!)

  4. Min äldste son som fyller 6 i december längtar så efter att kunna läsa och skriva. Han har inte “knäckt koden” nnu- Hoppas jag också får sådana fina små kärleksfulla lappar om några månader…

  5. Stämningsfullt: Ja, lycka i en liten lapp :)Linda: Åhå. ägigast! Sicken komplimang :)Annika: Det är så himla häftigt när de väl knäcker koden. Du har mycket att se fram emot i lappväg, var så säker :)Helena: Ja, mammahjärtat smälter av sådant helt klart :)Mrs b: Ja, det är många lappar nu och de är sann glädje :)Jellon: 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.