Utvalt: De finaste julkorten

brokigajulkort-copy.jpg

Jag har hintat om dem tidigare , men nu när de värsta hämningarna inför julsaker har släppt, måste jag visa dem också. Årets charmigaste julkort kommer från Brokiga. Stina Wirsén står i vanlig ordning bakom de karakteristiska illustrationerna och texterna kommer från Carin Wirséns penna. Julen är här säger liten skär – hej på dig leverpastej. I Brokigas lilla julkollektion ingår även en fin julstjärna till barnkammaren. Detta gillar jag mycket!

Korten finns hos Juniform, som även har julstjärnan. Produkterna finns under fliken jul där man även hittar Basander Lundins pynt som jag skrev om här. Jag gillar den föreslagna idén om att sätta dem på väggen som en alternativ julbonad.

8 comments

  1. Men så underbara! Jag gillar verkligen de Brokiga små figurerna. Skrev om att de finns på MIO för ett tag sedan. Verkligen superkul att en sådan kedja nappat på dessa sötisar!Kram Karin

  2. Ellas inspiration: Ja, visst är det! Mer Brokiga till folket! Jag är väldigt förtjust i Wirséns lilla figurvärld. Mina barn är lite för stora för att vara riktiga entusiaster längre, men jag får köpa till mig själv 😉 Jag vill ha en paket kort bara till mig och spara, så fina är de!

  3. Härliga kort!Även om jag inte skickat julkort på mången god dag (ja sån är jag…) så kan jag tänka mig att överväga några små “pepparkaksmonster”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.