Pia Wallén för Brio

Undrens tid är inte förbi. Jag visade precis min kräsna dotter, fast i lullullets garn, Pia Walléns saker för Brio och tro det eller ej. Mamma och dotter tycker – för en gångs skull – precis likadant. Det här är något av det finaste jag har sett på länge i branschen design för barn.

piawallenbrio-copy.jpg

Ett litet skrin för de "allra värdaste sakerna" som Gittan säger i Gittan och älgbrosorna, finns att tillgå i Rädda Barnens designshop. Av 150 riksdaler går nästan en tredjedel till Rädda Barnens verksamhet. En liten större box med spegel är My First Beautyen modern minivariant av det klassiska smyckeskrinet.

piawallenbrio1-copy.jpg

My first reflection är en klassisk pigtittare med lådor för diverse skatter. På baksidan finns ett pyttefack för hemligheter. På baksidan av spegeln ståtar det sympatiska budskapet I´m unique. Det här gillar jag – och Anna!

Produkterna finns ännu inte på Brios sida, men lite googling gör vid handen att det är tämligen högt prissatta saker. En investering till barnkammaren i så fall med andra ord. Det blir kanske att satsa på det lilla skrinet från Rädda Barnen – till oss båda :).

4 comments

  1. Vad ligger pigtittaer på för pris, tro? 500:- eller mer? hade varit den perfekta julklappen till 4,5-åriga dottern. Jag satsar helllre på en, rejäl sak till jul. Det blir så många klappar ändå. Dessutom har vi (i likhet med många andra) tomtenissar som mirakulöst kommer sättandes med mini-klappar varje dag under hela advent…

  2. Jättefina! Jag skulle nog kunna tänka mig det lilla skrinet på andra ställen än i barnens rum också. Kan även mammor få sätta ett på önkelistan tro??

Leave a Reply

Your email address will not be published.