Den första snön

ulletofflor-copy.jpg

Det finns favoriter – och så finns det favoriter. Jag går sällan ett steg hemma utan mina tofflor från Ulle. Jag har provat några varianter genom åren kallfotad som jag är, men nu är jag fast i Ulles garn. Ett par per år brukar det bli. Varma, sköna och halkfria (jodå, grå hår vet ni ;). I huset vankas det golvvärme, men jag skulle nog känna mig avklädd utan mina Ulle tror jag. Så jag investerar förmodligen i ett nytt par – igen.

Här snöar det nu. Ovädersstämningar sprider sig och det är ganska skönt att bara sitta inne och ta det lugnt. Ha en fin fredag!

Bilder från Norrgavel som är en av återförsäljarna av tofflorna. Jag brukar köpa på Hälsokostbutiker som ofta har dem i sitt sortiment.

13 comments

  1. Vilken mysig bild.Förstår precis vad du menar. Är beroende av mina tofflor, det blir alldeles för bart och kallt utan dem.Kikar in här varje dag. Din blogg är så inspirerande!Trevlig helg!

  2. Det var en av fördelarna med att flytta från varm lägenhet till ett gammalt hus med kalla dragiga golv; att få köpa ett par lyxiga tofflor! Jag älskar också Ulle!

  3. Cecilia: Tack för fina ord! Och visst är man lite avklädd utan tofflorna. Ha en fin helg du med!

    Nilla: Det beror nog på hur man behandlar dem. Jag har dem verkligen jämt och är ofta barfota i dem. På sommaren brukar jag ha dem ute ibland. Så med min användning brukar det bli ett par per år. Men för en mer normal toffelanvändare håller de nog betydligt längre 🙂 Trevlig helg!

  4. Caroline: Det smälter snabbt här, så några gubbar får vi nog svårt att få till, men ändå. Det känns helt okej med lite lätt snöfall på fönsterrutorna. Ha en fin helg!

  5. Tack för tipset! Jag struttar runt i bara sockorna här hemma, halt och kallt (trots golvvärme) så det här vore något för mig. Ulle, ska lägga det på minnet.Nu jag ska jag slita mig från datorn och paket och baka en god kaka till kära vännerna som kommer snart, ha en trevlig helg!

  6. Stämningsfullt: Jag älskar mina Ulle! Kvalitén är super, men med min omilda behandling så får de ändå ett begränsat liv 🙂 KramAnna: Lycka till med kakan! Satsa på ett par tofflor du – de är kanonbra. Ha en riktigt fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.