Nedräkning: 11 dagar kvar

aterblick-copy.jpg

I morgon eftermiddag är det kontrollbesiktning av huset. För första gången kommer vi att få ser vårt hus utan täckpapp, plast, stegar och massor av snickargrejer överallt. Vi kommer att vara där en timma innan besiktningen börjar, för att få möjlighet att titta lite själva först. Hur man skall kunna ha korpögonen påkopplade på 210 kvadratmeter samtidigt återstår väl att se. Förhoppningsvis förlöper allt utan några större problem. Sedan återstår bara slutbesiktning innan inflyttningen. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det :)!

Bild från husresningen i strålande solsken.

11 comments

  1. Hej – ja visst är det spännande!!! Vi har slutbesiktning på onsdag kl 10.00Idag har vi lånat ut barnen på em, sen har vi varit i huset och STÄDAT! Oj, så dammigt överallt!! Bläää!Vi plockade även in inredning i alla garderober, provtryckte på alla knappar i köket och fikade på golvet.Visst önskar jag att städning skulle ingå i priset… men men… nu var det bara att bita i det sura äpplet…Fast sen är det ju så att även om jag nu har varit i huset varendaste dag, vi har varit där med ungarna och haft picknickar på betonggolvet på helgerna och vi har kunnat vara där när helst vi velat – så ÄR det magiskt att låsa upp och kliva in i sitt EGNA hus!!! Eller hur? Man blir ju så glad! stolt! Har du några tips på fina/roliga/praktiska lampor för ryggåstakshöjd?? Lycka till! // S

  2. Vad roligt! Vet precis hur pirrigt det är att få se sitt hus/lägenhet för första gången. För oss dröjer det ett halvår innan det är dags. Hoppas tiden går fort.

  3. Spännande! Ta på er de allra största granskarglasögnonen ni hittar, nagelfar allt, skarvar, lister, spacklingar… Ser fram emot rapport!

Leave a Reply

Your email address will not be published.