Nedräkning: 10 dagar kvar

I eftermiddags hade vi vår kontrollbesiktning av huset. Det var inga större anmärkningar utan bara mindre saker som skall fixas till den 14:e november. Då är det slutbesiktning. Sedan får vi nycklarna. Helt otroligt!

hus8.jpgVälkommen in! Pardörrar från hall in till nedre vardagsrum med inglasad utbyggnad.hus7.jpgVår murspis i nedre vardagsrum med skjutdörrar mot matplatsen.hus3.jpgKök med skafferi, vitrin och diskmaskin.hus4.jpgKök med micro, ugn, fläkt och häll.hus6.jpgKök med avdelare ut mot matplatsen.hus5.jpgEn stor kyl och frys! Lyckan äro fullständig :).hus2-copy.jpgMitt arbetsrum.hus9.jpgÖvre allrum med ryggåstak mot balkong.hus11-copy.jpgVårt sovrum med skjutdörrsgarderob och klädkammare.hus10.jpgÖvre badrum med makens spotlights i taket.Nu Ni – nu närmar det sig verkligen!

signature

38 comments

 1. Weronica – det där är ett av de snyggaste husbyggen jag sett på senaste! Så klassiskt och stilrent. Dörrtryckena kan tyckas vara en liten detalj, men nu när man ser dem i miljö så gör de så mycket. Och dina tapetval är fantastiska. Så kul att följa er väg mot huset!

 2. Grattis, grattis, grattis…Så himla snyggt och stilrent, men ändå (ja, jag vet att jag upprepar mig…) så rackarns rackarns personligt och med egen själ! Inget nybygge i världen kan slå detta!! Omsorgsfullt utvalda detaljer… mmm… Love it!Och så glad man blir när man förstår att de håller tidsramen! Proffsigt värre!Nu förstår jag att det kliar i fingrarna och springer i själen, va?! :)Kram och tack för titten även denna gång!Lina

 3. Men så fint! Golven är fantastiska!Och känslan med de olika glasdörrarna, wow.Ska bli så spännande att se med saker i!Härligt! Glad för er skull!(insåg just att jag låter som värsta peeping-tom, vi känner ju inte varandra IRL…)

 4. Åhhh, så fantastiskt vackert. Personligt och smakfullt. Måste kännas smått overkligt att ni snart får flytta in. Jag antar att du bara längtar att få stoppa in alla fina möbler och inredningsdetaljer… Det skulle i varje fall jag göra. Stort grattis!

 5. Åh vilket fantastiskt hem ni kommer att få! Vad härligt att få vara med och bygga det från grunden. Ser fram emot fler bilder senare när har bott in er ett tag och fyllt väggar, skåp och golv med era personliga ting. Vilken härlig första jul ni kommer ha i ert nya fina hus! Lycka till med allt!

 6. Instämmer i alla superlativen! Verkligen snyggt.En liten undran har jag, och det är om bänkskivan som inte är av ek är laminatskivan VirrVarr? Jag har bara sett mindre provbitar av den och vid ett tillfälle i en butik tyckte jag att den såg blåaktig ut. Den är ju mörkt grå med ljusgrått “virrvarr” i. Hur upplever du färgen på skivan i ert kök?Tack för titten!!

 7. Åh, så fint! Verkligen ursnyggt! Jag ser fram emot bilder på möblerade rum – kan bara tänka mig hur fint ni kommer att få det i ert vackra hus. Det blev ju toppen med er murspis. Den känns helt rätt där, tycker jag. Och valet av dörrar blev ju också jättebra; pardörrrarna och skjutdörrarna. Minns när du funderade vad ni skulle välja. Och nu sitter det där! 😉

 8. Hej där vännen,Så himla snyggt det blir!!! Så kul att se ett nybyggt hus med så många fina klassiska detaljer. Skjutdörrarna är ju bara så fina!Lycka till med nya huset & glöm inte att räkna fönstren första natten – det betyder tur :)Kram Jes

 9. Grattis till ert vackra hus som nu bara står och väntar på att ni skall flytta in! Vad skönt att kontrollbesiktningen gick bra! Följer med nedräkningen till dagen F som i FLYTT. Ha det så bra – kan tänka mig att det är en smula rörigt för dig nu?..Kram //Charlotta.

 10. Verkligen jättefint och genomtänkt! Så härligt att få flytta in om bara drygt en vecka, kan tänka mig att det känns som om tiden både går alldeles för långsamt och alldeles för fort fram tills ni får nycklarna:-)

 11. Stilrent, väl genomtänkt och så himla snyggt! Är övertygad om att ni kommer att trivas förträffligt bra, jag skulle mer än gärna flytta in jag också.

 12. Underbart fint! Grattis! Jag får gåshud och drömmer om att själv få bygga mitt drömhus en dag. Så länge blir det renovering i lägenheten!

 13. Jättefint hus verkligen! Vi bor själva i nybyggt men dessvärre med väldigt öppen planlösning = ljud överallt! Gillar er lösning men lite tydligare rumsindelning, Lycka till!

 14. Hej!Vi bygger ju samma hus som er i princip och det är mycket spännande att följa ert husbygge. Grattis grattis! Det ser verkligen jätte fint ut.Har en fråga angåede ert badrum: Är det standard duschväggarna ni har?Lycka till

 15. Birgitta: Ja, det är den antracitgrå Virrvarr som vi har i köket på bänkarna. Hur jag upplever skivan får jag återkomma till 🙂 Jag har mest sett den med täckpapp på och i måndags var det så himla mycket. Jag tror att det beror mycket på ljuset – möjligen lite annan nyans när allt är vitt omkring. Som sagt – jag får återkomma i frågan!Anna: Åh, skoj! Spännande med ert hus! Det skulle vara himla kul att se lite bilder. Jag har bara sett det lyxutrustade Huvudskär på Myresjöhus sida 🙂 Ja, det är standard-duschväggarna från Ifö som vi har. De var faktiskt lite snyggare i verkligheten än jag trodde – bra när det är så 🙂 Lycka till själv!

 16. Jag är verkligen svag för schackrutigt golv i badrum och badkaret ska vi inte prata om hur snyggt det var. Lycka över stor kyl och frys kände jag också när vi flyttade in i lägenheten.

 17. Underbart hus! Jag älskar lösningen med dubbeldörrar in till vardagsrummet, det finns en harmoni och öppenhet i det. Och arbetsrummet med Morristapeter… ljuvligt! Men nu blir jag nyfiken: vad jobbar du med? Jobbar du hemma?

 18. Måste instämma med alla andra, ett jätte fint hus!Fastnade för ert schackrutiga golv. Jag undrar vad plattorna på golvet heter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *