Nedräkning: 9 dagar kvar

Min man är väl i ärlighetens namn inte så vansinnigt intresserad av alla collage jag gör här på bloggen, även om han är en trogen läsare. När det kommer till huset dock, då är det en helt annan sak. Då är det viktigt med mina snapshots och då uppdateras sidan flitigt. Så här, kära du, några vinklar och rum till som inte kom med i går ;).

hus12.jpgAnnas rum med rosa tapeter från Midbec.hus13.jpgHenriks rum med likadana tapeter som i Annas, men i blått då.hus15.jpgÖvre allrum med trappa, ingång till badrum och till Annas rum samt rökrör till murspisen.hus16.jpgNedre WC med dusch.hus14.jpgVy från hallen in mot nedre vardagsrum.

Bilderna tog jag innan kontrollbesiktningen. Det var fortfarande lite folk i huset. Nu längtar jag framförallt efter stunden när vi blir ensamma därinne. Inga hantverkare, ingen byggledare och inga andra. Bara vi.

19 comments

  1. Anna: Betänk att detta är before – alla grejer. Jag antar att man ganska snart får ett nostalgiskt skimmer i blicken över dessa vita rena bilder, när man kliver på den hundraelfte dinon den dagen 😉

  2. Fint med tapeterna i barnens rum. Det blir mysigare med tapeter än om man målar. Även om man skulle välja exakt samma färg. Gillar de inbyggda garderoberna. Vilken skillnad mot fristående. Jättefint!

  3. Så fint det är! Vad härligt att ni snart kommer flytta in. Jag tycker tapeterna i barnens rum blev jättefina. Jag har funderat på mönstart på en vägg i barnens rum men det ser ju jättefint ut med enfärgade också hmm. Blev det de smårandiga från Midbec som du skrev om i ett tidigare inlägg?Ha en bra dag!Ulrika

  4. Annika: Jag tycker om uttrycket i tapeter. Det blir lite hårdare med färg – även om vi har många vitmålade väggar i huset dock :). De inbyggda garderoberna blev fina. Det är rör från fläkt och andra skojigheter som går upp vid barnens garderober, så nu syns inte de likamycket. Det är ju så med hus. Det buktar ut lite vid en del väggar som man inte alls hade räknat med från ritningen. Det rent byggnadstekniska måste ju ha sin gång också.Jellon: Det är helt otroligt! Jag fattar inte! KramDesigndrömmar: Det är med lite skräckblandad förtjusning jag ser fram emot att se alla våra grejer här 🙂 Vi har våra väl insuttna grejer med oss och har mest satsat på lampor och annat lullull när det kommer till nyinköp. Jag gillar dock våra grejer och det får bli lite själ på en gång med soffor som det har levts i – typ 🙂 Ulrika: Barnen har vilda planer för sina rum. Det snackas om såväl spindelmannenmattor som High School Musical-tavlor, så jag ser den där tapeten som fond till allt som kommer in sedan 😉 Det är en smårandig tapet från Midbecs Keek-A-Boo. Den upplevs som enfärgad på håll.

  5. Jag vet inte vem av er som ligger bakom vilka detaljer i det nya huset, men det ser underbart ut! Jag hoppas jag får komma och titta på riktigt nästa gång jag kommer till Linköping.Kram / Lena

  6. Hej!Ert hus ser otroligt ljust, fräscht och stort ut. Härligt! Hoppas sista besiktning också går bra så vi kan gratulera med nya nycklar sen:-) Kul att du hittade till min sida förresten. Jag är trogen läsare av din sedan jag blev presenterad för denna roliga bloggvärlden. Ha en fin dag! Nettan

  7. Tänk snart är ni i mål! Och bra blev det. Vi började ju ungefär samtidigt, men här har vi inte fönstrena inne ännu!!! Ser fram emot bilder efter inflyttningen.

  8. Blir lika glad varje gång jag får följa med in i ert otroligt vackra nybyggda hus. Verkligen tidlöst och god smak och det fullkomligt andas av personlighet. Superhärligt och det ska bli så kul att få fortsätta besöka er och se hur det är när ni flyttar in och inreder. Väntar med spänning….:)

  9. Fantastiskt! Känns som ert bygge har gått så fort!Fast jag förstår att det inte känts så för er alla dagar… :PNu är det verkligen spännande på slutrakan!

  10. Tänk att det är klart. Har inte slutspurten går snabbt eller är det avsaknaden av stegar etc som gör det kanske? Fint är det i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published.