Vackert

julkortetsy.jpg

Jag är i grunden ambivalent till traditionen med julkort. Förra året skickade vi inga tror jag. Projektet försvann någonstans mellan slutbeställning av hus och magsjuka. Men jag är beredd att ompröva min inställning om någon skulle skicka ett maskinskrivet kort från afavorites Etsy-shop. De är ju bara så fantastiskt vackra! Jag blir behagligt nostalgisk av den gamla skrivmaskinstypografin. Citaten på korten gör mig glad och eftertänksam. Dagens vackraste ting.

Julkort från afavorite på Etsy.

Glöm inte att tävla! Sista dagen i dag!

signature

7 comments

  1. Man kanske skulle önska sig en gammal hederlig skrivmaskin till jul? Gärna en som skriver lite “skevt”. En nostalgisk tanke i denna tillrättalagda datoranimerade värld… Fina kort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *