I skägget

stavamedskagg-copy.jpg

Ni missade väl inte spinoffen på prisbelönade Räkna med skägg Stava med skägg – i tisdags? Jonas Leksell lagade mat med barn i vanlig ordning, men nu är det bokstäver istället för sifffor på tapeten. T-A-N-D-B-O-R-S-T-E blev det i tisdags och kuligast av allt är att se vad som händer med skägget i slutet. Barnen och jag har fortfarande inte riktigt kommit över när skägget dammsög. Det tyckte vi var hysteriskt roligt :). Räkna med skägg är ett väldigt bra pedagogiskt program med twist för de små. Jag hoppas att bokstavsläran blir lika bra. Det första programmet bådar gott. Titta på tisdag!

Ibland fungerar uppföljare och spinoffer alldeles utmärkt. Men det här? Skokartongen rullar fortlöpande här, men jag undrar jag. Jag såg om filmen nu i helgen och det känns som om det blev ett bra slut. Ett varv till? Hmm…

5 comments

  1. Nä, nu räcker det – SATC har liksom tagit slut här och nu. För mig i alla fall! Jag såg den på premiären och för ett par kvällar sedan rullade den åter, i “kompakt form” på min mage i sängen. Men jag är nöjd här. Tror jag… :)Räkna med skägg är bäst och skummet som puffade ut… hur kul som helst!Kram och natti natti

  2. Jag håller med, kände också bara “Nääää” när jag hörde om en SATC film till. Läste också att Candace Bushnell (eller vad hon heter?) planerade en bok om Carrie Bradshaw som ung (!!)Det börjar bli lite väl mycket nu tycker man, även för en SATC-älskare som jag.Heder åt ABBA som hade mod att sluta när de var som störst!

  3. Jag missade tyvärr programmet, men sonen har pratat oavbrutet om det, så det måste ha varit bra! Jag ska absolut titta på nästa avsnitt 🙂

  4. Japp, här såg vi också stava med skägg. Sonen börjar intressera sig för bokstäver nu, så det blir nog ett roligt barnprogram att följa.

  5. Lina: Ja, jag känner likadant. Jag har fått mitt slut nu och känner mig nöjd med det. Såklart att jag kommer att springa till biografen ändå (vilket naturligtvis är syftet med en uppföljare…) men det kan bara bli sämre på något sätt. Jag hoppas såklart att jag har helt fel 🙂 Haha! Visst är skägget bra! KramPia: Precis – det verkar vara mycket i görningen när det gäller att mjölka kassakon SATC. Jag är ju ett stort fan, men måste nog säga att jag tycker att filmen blir mindre och mindre speciell ju fler gånger jag ser den. Åh, längtar tillbaka till den där första gången – igen :)Jenny: Se det! Kalaskul för både stora och små! Jag hittar det inte på SVT Play ännu, men det bör väl dyka upp där antar jagMrs.b: Visst var det bar?! Jonas Leksell är oftast en hit tycker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.