Till julgåvan

paketinslagninged.jpg

Sådant här gör mig barnsligt glad. Jag har fått några oväntade tidiga tomtegåvor den sista tiden. Så kul det är att få paket! Nu är det mest barnen som står för ritsch ratsch här, men ack så trevligt det är även för en mamma att undra, klura och tjuvöppna lite. Jag tror dock att det var fullt tillåtet denna gång ;).

Innehållet är en sak, men paket som säger något även på utsidan finner i alla fall jag mycket tilltalande. Den här dekorationen visar på ett föredömligt sätt att julen inte bara behöver komma i de traditionella färgerna. Här är det rosa med vilt blommande Carmen som pricken över i. Det här får mitt hjärta att klappa lite extra.

Ha en fin fredag!

Platta till en muffinsform och vips har du fått dig en kalasdekoration! Kalasforms formar säljs på många ställen bland annat Juniform, Favoritsaker , Inreda och Urban Living. Missa inte heller att bläddra i Kalasforms inspirationsbok med fina recept och bilder.

5 comments

  1. Vilka konstverk till bullformar! Nästan slöseri att använda till baket. Jag gillar din idé att dekorera paket med dem istället! Underbara färger som man blir glad av!Trevlig helg!//Charlotta.

  2. Väldigt vackert. Tror att det skulle vara ett litet bra present åt min mamma som älskar att baka. Trevlig helg önskar ela

Leave a Reply

Your email address will not be published.