Gott och blandat

Sonen är piggare och hoppet om att vi andra skall klara oss lever mitt bland alla flyttkartonger. Kan ni förstå? På fredag är det nycklarna i handen. Helt, helt sanslöst! Med liten son hemma blir det blogg mellan tummen och pekfingret. Några snabba i blå färgskala, innan det blir mer UNO och packning :).

11nov1-copy.jpg

Hur i hela friden skall vi få plats med alla våra grejer? Vi får många fler kvadratmeter, men någon serveringsgång kommer det inte att finnas. Skåpen där slukar allt och jag har i ärlighetens namn inte en aning om vart allt porslin skall stå. När jag samlade på mig serviser var det traditionellt kaffe som gällde med små kaffekoppar, liten gräddsnipa och sockerskål. Vanorna förändras sannerligen, men jag får väl sikta på att anordna traditionellt retrofika i min syrenberså om ett antal år ;).

Ostindiaservisen från Rörstrand.

11nov2-copy.jpg

Det är är ju bara fantastico! Jag gillar kontrasten mellan typsnittet de luxe och texten. Keep it simple!

Seb Lester hos Keep Calm Gallery.

Annika på min favoritmatblogg Smaskens vinkar för att hon skall köra tema Advent med öppet blogghus från den första december fram till julafton. Man kommer att få följa hennes och familjens julförberedelser med recept och annat gott. Det låter som ett skoj koncept som jag kommer att följa med stort intresse!

Alternativ julgran från Living Etc:s julnummer.

11nov4-copy.jpg

Dagar hemma med sonen innebär dinofrossa utan dess like. I går såg vi på hela Förhistoriska parken och i dag var det klassikern Dinosauriernas tid. Given på önskelistan är pyjamasen från H&M. I går var det dinospecial på SVD:s kultursida. Kolla in där för lästips!

11nov5-copy.jpg

Annas blogg har på kort tid blivit en av mina favoriter. Jag gillar mixen av familjeliv och design. Just nu pågår även förberedelser för en bloggutställning. Kanske något för Dig?

Juniforms snyggmönster som är designat av Pernilla Andersson.

Undersköna mamman Keri Russell i klänning från Banana Republic. Helena visade finklänningar i går , själv är jag i tanken bortkopplad från allt glam. Jag klurar mest på vilka gummistövlar som jag skall investera i för blåleran ute vid huset. Jag får ta igen glammet – sedan någon gång :).

9 comments

  1. Weronica, jag tyckte det var läge att utmana mig själv. Få se om det inte blir så att jag, trots min predikan om att njuta i adventtid, blir det som ligger som en urvriden disktrasa och flämtar på kvällen den 23:e december, fullkomligt sönderbloggad…Lycka till med packningen, säger även jag. Önskar att det var jag som packade. Fastän jag vet hur jobbigt det är.

  2. Lycka till med flytten!! Kul att se att du har samma nya bloggfavoriter som jag – Anna på Juniform och Annika på Smaskens! Visst är det två toppenbloggar!! Men jag har ju anat ett tag att vi har ganska samma smak du och jag ;)Nu blir det snart en biltur barnvagnspremiär på stan med Nils, det blir spännande att se hur det går! Kram från Norge

  3. Tack kära Weronica och Ingela för de fina orden! Jag är väldigt förtjust i era bloggar också och har slutat räkna hur många gånger/dag jag besöker era sidor. Inspiration och familjeliv, lyx och sjukdomar, färg och svart- HÄRLIGT!”Utställningen” överaskar mig och aldrig hade jag väl trott att så många härliga tjejer (inga killar anmälda än) skulle hoppa på det här. Sist jag räknade var vi uppe i 47 anmälda!!! Jag har prestationsångest så det räcker och blir över (HJÄLP). Tack Weronica för alla sköna tips du bjuder på!

  4. Caroline: Tack! Jag kände mig svajig tidigare i kväll, men nu är det lite bättre igen. Stay friska skall vi göra hoppas jag!Charlotte: Tack! Jag dricker inte kaffe själv, men många säger att just Ostindiakopparna är väldigt goda att dricka ur.Annika: Haha! Jag hoppas att det går fint med ditt decemberrace 🙂 Jag ser verkligen fram emot att följa dig! Det skall bli jättekul och mycket inspirerande!Ingela: Åh, första promenaden! Jag kände mig som en drottning med världens dyrbaraste last där i vagnen. Titta på mig! Jag är mamma! Jo, bra smak har vi du 😉 KramAnna: Varsågod! Så kul med utställningen! Det skall bli riktigt roligt att se alla bidragen sedan!Pethra: Tack, tack! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.