Utvalt: Vipps gula

gulvipp.jpg

Vad sägs om detta? Klassiska Vipps limiterade upplaga för 2009 är ett riktigt utropstecken. Kollektionen benämns Yellow Cab och är inspirerad av de karakteristiska taxibilarna i New York. Jag måste säga att jag blir riktigt förtjust i den gula färgen, men frågan är om jag skulle våga att ta steget fullt ut. Jag kör med säkra vita Vippar än så länge, men visst är den här solgula varianten en riktig humörhöjare och ett ting som verkligen kan göra ett helt badrum!

Pressmeddelande från Vipp.

6 comments

  1. Helena: Visst är de fina! Haha! Ja, det gäller att passa på när något glimtar förbi och man känner ett visst flyt :)Nilla: Ja, det är väl just det. Skulle man våga göra en sådan seriös investering i solgult?! Läckert i vilket fall som helst!

Leave a Reply

Your email address will not be published.