Överraskningar

Men sicken fredag det blev till slut denna eländiga sjukvecka! Ni missade väl inte ett av världens bästa TV-program – Supersnälla Silversara och Stålhenrik på Bolibompa i dag? När barnen var pyttisar och vi såg programmet förvandlades jag till supersura sunkmamman flera gånger om dagen. Dags att ta upp den där gröna melodin igen tror jag ;). För klart att man som barn skall inviga rummet genom att kladda slingor av Cerat på nya tapeten. Grrrrrrrrrr… Men inpuffad i arg-avreaktorn av något väldigt oväntat som föll min väg i dag. Samt i skenet av klassiskt luciatåg med lite glöggdoft och julmusik. Helgfrid eller något i den stilen :).

3 comments

  1. Ja, jag är åtminstonde nyfiken! Nåt spännande som har hänt idag? Spontant tänker jag på Vipp-tvättkorgen – det kanske är du som vunnit den?

Leave a Reply

Your email address will not be published.