9 december

Min lilla son (snart blir han viktiga femochetthalvt) håller fast i sin tro på tomten, trots storasysters idoga försök att bevisa motsatsen. Och tomten är bara till för barn. Absolut inte mammor. Så mamma får vackert skaffa sig egna julklappar. Och då får man väl ändå tjuvöppna – tycker denna mamma i alla fall :).

manos.jpg

Det är alltid roligt att beställa från Karin Erikssons Manos. Om man letar efter speciella julklappar till någon som uppskattar unika ting, kan man alltid ta sig en titt på det lilla, men naggande goda, handplockade sortimentet hos Manos. Paketen i sig är ofta något extra. I dag fick jag fina snören med ett litet rött keramikhänge.

manosstenar.jpg

Jag tycker så mycket om de keramikstenar med fjärilar som jag redan har. När jag fick syn på den guldiga varianten vädrade jag en vacker dekoration i juletider. Jag köpte även några med en blomdekoration. Det här gillar jag – mycket!

jarnek.jpg

Kvistar av järnek i Rörstrands klassiska Kronvas av Gunnar Nylund med Karin Erikssons Caress Golden Star. Enkel julstämning på mitt vis.

signature

3 comments

  1. Vackra dekorationer, hur lyckas du alltid hitta dessa:) Blev alldeles tårögd av det fina tisdagstemat du skrev innan, sitter här och känner ja pricis likadant om lilla E…Kram M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *