Mattan på plats

Det är bara att ta av hatten för butiken Förr som svarade för en snabb leverans utöver det vanliga. I måndags förmiddag beställde jag en matta och i går kväll kunde jag lägga ut den på vårt köksgolv.

sveamatta-copy.jpg

Från början kände jag mig lite tveksam till metallic-temat i mattan Svea, men det grå inslaget i det svarta skänker liv till mattan och ger den där lilla extra twisten till den.

koksbild.jpg

Svea i all sin prakt i köket. Här ser mattan svart ut, men den är även vävd med mörkgrå plast som syns på produktbilden ovan. Den blev alldeles utmärkt hemma hos oss. Det mörka tar upp Virrvarrskivan och Bestlitependlarna och ger lite stuns till det vita köket.

I planeringsstadiet hade jag väldiga bekymmer med att få ihop köket, men slutet gott. Jag trivs utmärkt med planlösning, material och detaljer*. Och det är ju så det skall vara :).

Och jag sitter fortfarande i morgonrufs och har fastnat i det här på replay. Skarpt läge med andra ord ;). Sen kväll med kalenderlucka. Det tar på krafterna att vara tomtenissa. in och tävla med er nu!

* Mina kökshanddukar från Klässbol köpte Sofia, en trogen bloggläsare, till mig i Värmland i somras. Härligt med en bloggosfär som tänjer ut shoppingmöjligheterna lite :). Tack!

5 comments

  1. Så superbra, den affären ska verkligen läggas på minnet bums!!! Fint med en enkel i köket:) Min vera hamande i tvättstugan och viggon i badrummet, får se vad som kan tänkas bli till köket:)Kram M

  2. Sådärja! Nu känns det fint att se handdukarna på plats. Det är bara att börja fila på inköpslistan till nästa sommar 🙂 Kram och jättegrattis till allt, jag har varit lite halvt frånvarande de senaste månaderna men ska försöka kommentera lite flitigare i fortsättningen. Jag är imponerad av hur fint ni fått det på kort tid. Kram från ett 40-gradigt Paraguay/Sofia

  3. Jag så mycket diggar din stil, lite för att vi har ganska lika smak förstås. Väntar nu otåligt på att vårt vita kök ska komma på plats och även den mörka virrvarren förstås. Själv väntar jag på den svarta Siri och blev lite osäker på mitt val när jag såg din matta. Tror dock att detta också blir bra :)Grattis till ett fint hem, ser fram emot fler bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.