Lugn

livewhatyoulove.jpg

En tanke så god som någon i dessa tider när många springer med andan i halsen och köper julklappar på ackord till släkten. Jag är nog ändå ganska bra på det. Att ta det ganska lugnt. Att inte göra massor med saker som jag inte har lust med. Att inte göra bara för att eller för att man förväntas. Det skall ju faktiskt vara lite roligt på vägen också. Vi får se om det blir några julkort. Eller om det där lussekattsbaket på söndag blir av. Det kanske blir något annat. Och det blir nog bra det också :).

Live what you love av Hijirik Studio från Etsy.

4 comments

  1. Mycket bra skrivet!! Jag tänker också så. Njut av livet och följ inte bara med strömmen.Tack för en fin blogg. Jag är verkligen ingen bloggläsare men din har jag halkat in på och kommer fortsätta att titta in.Kram Liselott i Helsingborg

  2. Skönt att höra att det inte bara är jag som har de “perfekta” julförberedelserna.Lyssnar jag på folk runtomkring har alla redan bakat lussebullarna, skickat julkorten, julpysslat massor med barnen osv. Du har iofs något att skylla på iom flytten =). Hur ska jag kunna sänka alla mammakrav på mig själv? /Helena i Uppsala

  3. Hej!Instämmer så i detta – men har så svårt att slå av på takten …Hastar mellan jobb, dagis och hemmet, andan i halsen nästa jämt och tänker ibland på att omgivningens (och våra egna) krav på oss mammor är tuffa. Vi ska vara vältränade, ha väluppfostrade barn, göra karriär, ha ett prydligt, välstädat och genomdesignat hem, ett rikt socialt liv med många vänninor, täta middagsbjudningar för vänner … puuhhhh … i helgen tror jag att jag ska göra så lite som möjligt … :0)Lisen

  4. Apropå sista två meningarna: “det blir säkert ändrade planer – hursomhelst: det blir nog bra!” (Tomas Ledin);-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.