12 december

Här snöar det. Ack så fint det blir i vårt lerlandskap med ett litet vitt täcke på marken. I staden slaskade det dock rejält, så jag antar att detta är något tillfälligt. Hoppas, hoppas att vi får ha kvar det vita ett tag nu.

juliusbild-copy.jpg

Jag har alltid som princip att fynda julting efter jul, men nu börjar affärerna redan före. I dag hade Designtorget  hela femtio procents rabatt på Jerker Anderssons klassiska Julius. Ljusstaken är något av en modern klassiker och fick Utmärkt Svensk Form redan 1996.

sovrum.jpg

Och se så fint ljusstaken pryder sin plats i sovrummet bland blomstren. En del ryggar inför Franks klassiska Krysantemer, men jag – jag bara älskar dem! Och jo, min kära man sover också gott här :).

8 comments

  1. Absolut jättefint! Jag är inget stort fan av ljusstakar men denna är så fin! Vi laddar för födelsedagskalas i morgon, maken fyller år. “Mamma bakar kakor och har ett fasligt styr” eller hur var nu versen från luciatåget 😉 Trevlig helg!

  2. Krysantemerna är underbara! De verkar passa väldigt fint in i ert sovrum, -så härligt att få vakna till ett så vackert mönster varje morgon.

  3. Halva priset?! Du skämtar??! Jag har en röd Julius men vill ha en vit också. Har tänkt slå till i flera år men ändrat mig då jag sett priset… Undrar om man kan fynda i Stockholm också… Hm. Det ska jag kolla imorgon! Tack för tipset.

  4. Den prydde sin plats :)Ha en fin helg, hoppas snön stannar!Här är det mycket snö nu och det spär på julkänslorna.kram !!

  5. Nilla: Jag gillar – såklart eftersom jag har dem 😉 Ha en fin helg Du med!Anna: Ett fasligt styr kan det bli ibland ja 🙂 Heja dig och ha en riktigt fin helg!Emmie: Jag är så glad att jag inte fegade ur, utan äntligen lät blomstren intaga ett rum hos oss. Man ångrar sig oftast inte om man tar i lite, utan det är snarare de där medelvägarna som känns lite andefattiga. Det här rummet gör mig alltid glad!Charlotta: “Möjligen som fondvägg” – typ 😉 Nix, hela rummet med blommor och jag är glad! Tapeten är så fin i alla typer av ljus. Jag ångrar mig inte en sekund. Hjärta 🙂 Ha en fin helg!Lotta: Ja, jag förstod inte heller skylten när jag såg den, så jag stirrade en lång stund tills en expedit kom fram och undrade om jag hade problem med att välja färg 🙂 Det brukar ju aldrig vara så kraftiga rabatter på dessa designklassiker. Flax! Hoppas att du hittar fram till en Julius också!Helena: Ja, låt snön stanna nu! Det är så härligt vitt och det blev en helt annan stämning. Det är ju faktiskt snart jul 🙂 Trevlig helg! KramCharlotta: Ja, det är en riktigt fin klassiker som det var väldigt trevligt att fynda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.