Julkalendern 2008

Julen 2008 Nu har det blivit dags för oss på En mammas dag att önska Er en riktigt God Jul. Vi hoppas att Ni får några fina dagar tillsammans med familj och vänner. Vi ser fram emot att fortsätta mot det nya året, när vi nu svidar om till ett glammigare nyårsfodral för ljusare tider. Våra paket ger vi till Er – alla våra kära läsare. Det är Ni som gör utvecklingen av En mammas dag så rolig och så inspirerande. Med hopp om många goda stunder framöver! Från oss till Er – En riktigt God Jul!Vi vill också tacka för det stora gensvar som vår julkalender har fått. Det har varit ett sant nöje att vara tomtenissor. Stort tack till medverkande företag

13 comments

  1. Hej! Vet inte om du minns mig men när du väntade din flicka väntade jag min son och vi brukade chatta på ett formun som jag tror var på gravid.se, minns inte hundra. Vi pratade massor om inredning och det är så fantastiskt att få följa dig fortfarande. Jag har för mig att du fick din flicka i nov? Vi fick vår son i feb året därpå. Minns du??

  2. Jenny: Men vad kul! Jag minns dig mycket väl. Det var på gamla goda Föräldrakanalen för mer än sju år sedan då. Kul att Du hänger med här på sidan! Jag hoppas att allt är bra med dig och att inredningsintresset fortfarande är lika stort :). Roligt att höra från dig!

  3. Hej! Javisst, föräldrarkanalen var det ju!! Allt är bra och mitt inredningsintresse är fortfarande lika stort. Det är så kul att följa ert hus som är fantastiskt fint! Så roligt med folk som kan välja klassiska saker och väl genomtänkta med lite historia bakom istället för allt “modernt tjafs” som finns. Hoppas ingen blev arg nu. Jag forstod också din vånda att flytta ifrån praktlägenheten. Min dröm om en sådan lägenhet får slå in när vi blir pensionärer och inte har några barn hemma! Kanske ni också vill återvända då?

  4. Nu är jag nyfiken, vem vann egentligen lucka nr 10, presentboxenfrån Vipp? Det har ju inte stått nånstans ännu….Jättefin blogg och rolig julkalender måste jag säga!

  5. Hej hej,Är här och hänger ganska ofta, men har varit synnerligen dålig på att lämna kommentarer. Ber om ursäkt – för du ger ju så mycket av dig – och då förtjänar du ett litet spår av mig. Tycker att du skriver härligt och att det är väldigt spännande att följa er resa med huset. En stor kram och önskningar om en riktigt härlig och god jul!Linda

  6. Som jag sa inne hos Helena, ett stort tack för jobbet ni har lagt ner på kalendern – vilka fina priser ni har bjudit på!Och ha nu en härlig jul i det nya huset, ni har verkligen lyckats bra med att få det att kännas så färdigt på en ganska kort tid. Ni bor så fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.