24 december

skogspromenad.jpg

Jag följer mitt eget julråd och gör saker som ger energi. I morse när vi vaknade, singlade små vita snöflingor ned utanför fönstren. Världen blev vit på självaste julaftonsmorgon. I ett sagolikt skimmer, bestämde jag mig för att gå min första runda i skogen som vi har i vår närhet. Det har inte blivit av och varför inte begå premiär på julafton. Så vackert allt blir med ett vitt täcke. Till slut blev det en vit jul även hos oss.  Julefrid vare med er!

8 comments

  1. God Jul själv Weronica, hoppas du och din familj får en underbar första jul i ert fina, fina hus! Tusen tack för en fantastisk blogg!

  2. God Jul till er oxå. Bor i USA men läser er blogg till morgon fikat varje dag. Så trevligt. Bra mix av personligt, recept etc…Ser fram emot nästa år.

  3. Vad avundsjuk jag blir! här i skåne hade vi regnigt och grönt……ger noll i julkänsla. Så en God Jul och ser fram emot en massa härliga inlägg! Anete

  4. God fortsättning! Hoppas ni får en fortsatt fridefull Jul! kram från ett snöigt och kallt Julväder, Helena.

  5. Vilken vacker bild och vad härligt med tillgång till en så fin skog i närhet! Roligt att ni fick snö till jul! Tack för ett fint år med din blogg, ser verkligen fram emot nästa!Lisa

  6. Det låter härligt med en tur till skogen på julaftonsmorron. Vi gjorde faktiskt detsamma för jag har vistats inomhus i en månad (känns det som) det är högsäsong på jobbet före jul….Så nu pustar jag bokstavligen ut. Det lär bli fler skogsturer för min del, hur är det med dej?God fortsättning på julhelgen!Cia

Leave a Reply

Your email address will not be published.