26 december

annandagjuled1.jpg

Nu har jag sjunkit ned och där planerar jag att förbli så mycket som möjligt under dagen. För tillfället bläddrar jag mycket i klassiska Hus &Hem som den senaste tiden fått sig ett rejält lyft med ny layout och ett mer modernt tilltal. De utvalda hemmens inspirationsgrad är även de betydligt större än tidigare. Tidningen hängde på fallrepet när det gäller min pågående utrensning av tidskrifter, men nu håller jag hårt i den istället. Det nya numret landar i affärerna snart. Håll utkik efter det. Själv blev jag väldigt sugen på kombinationen gult och cerist när det gäller blommor. Det kan jag snart tänka mig med tulpaner i ett hem nära mig!

signature

10 comments

  1. Det där såg skönt ut! Själv har jag ännu inte nått till tidningarna, men julslapparlugnet har infunnit sig med full styrka. Fast snart blir det fullt hus igen med nytt besök och kalkonmiddag ikväll.Trevligt med rea-tips också, det kikar jag gärna på då det förmodligen inte blir några fysiska besök i butikerna.

  2. Åhå. Jag som slutat prenumerera för ett år sedan efter att ha varit en trogen prenumerant i 10 år. Kanske dags att köpa ett lösnr igen?

  3. Vilken energi jag känner av här och oj vad många inlägg jag fick läsa ikapp:) Hoppas ni haft en fin Jul önskar er god fortsättning… Kram M

  4. Jag blir sugen på tulpaner i samma ögonblick som granen åker ut. Då vill man ha in våren! Min man har hakat på något erbjudande om Hus&Hem så jag är nu prenumerant igen efter ett uppehåll. Jag har alltså också fått det nya numret och gillade vad jag såg!

  5. Den är verkligen superinspirerande! Sitter just försjunken i ett nummer av brittiska “Easy Living” – i mitt tycke den perfekta tidningen med en mix av inredning, organisering, mode och mat. Ska ta lite julklappspengar och införskaffa en ny digitalkamera. Vilken har du – du tar såå fina kort!

  6. Mrs B: Hoppas att Du har fått sjunka ned lite nu 🙂 I dag har det varit gäster här igen. Det är skojigt det med, men det är skönt att pusta lite mellan varven!Nilla: Trevligt! Jag tycker som sagt att tidningen fått ett rejält lyft den senaste tiden!Mo: Absolut! Ge den en chans igen. Den är bättre än den någonsin varit tycker jag :)Mia: Haha! Japp, energin kommer när man minst anar det eller något i den stilen 🙂 God fortsättning även till dig! kramTove: Jo, visst är det så. Jag tycker iofs att man kan tänka på att det oftast är stylister med i spelet och att man jobbar med att förstärka vissa saker i reportagen. Det ordinära kan ju exempelvis bli extra vasst genom vissa tillbehör och ett gäng färska blommor i fina uppsättningar. Man får ta det som man själv finner inspirerande.Anna: Ja, lite så är det faktiskt. Tulpaner in – gran ut 🙂 Visst var det nya numret riktigt bra. Jag gillar!Maria: Easy Living var ett tag sedan. Kanske skall kolla den igen. Jag har en Nikon D80. Jag bytte från en Nikon D40 som var min första systemkamera. Det största steget var egentligen att byta från kompakt till system. Det blev en milsvid skillnad på bilderna. Nu är det en sann utmaning att jobba vidare med manuella inställningar och ibland andra objektiv. Skoj är det. Lycka till med kamerainköp!

  7. Nä men oj, här har ju du skrivit om cerise/gult! Jag fastnade också för den där buketten i Hus&hem, därav mitt inlägg med cerise&gul inspiration! Hihi, vad förvånad jag blev när jag såg detta nu! kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *