Utvalt: Mellandagsrea IV

inredainneonlinerea.jpg

En del butiker kör med en genomgående rabatt på hela sortimentet. Det är således tillfälle att passa på att klicka hem saker som står på listan “att-köpa-någongång”. Inreda.com kör med 20 % på stora delar av sortimentet fram till nyår. Här syns fina Babushkadockor och muggar av Kerstin Tillberg. Inneonline erbjuder 20 % på sortimentet till 31 januari. Här finns exempelvis tillfälle att spendera julklappspengarna på en radio från Tivoli Audio eller en retro tapetelefant från Inke.

signature

3 comments

  1. Ja elefanten är en riktigt höjdare!Älskar mellandagsrea, själv har jag hunnit fynda lite underbara Naanou kläder från russinet och en superfin Himla pyjamas på likasom.com Tack snälla du för alla köptips, hoppas det blir fler.God fortsättning, kram Elin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *