Utvalt: Till växterna

vattna.jpg

Jag vet inte riktigt varför dessa produkter talar till mig. Jo, det vet jag förresten. Mina växter kan sannerligen behöva något av änglavakt ibland ;). När huset var nytt var det en snabb repa till Blomsterlandet som gällde för att få någon volym på växtkvantiteten. Det blev mest murgrönor på bågar och de har – peppar, peppar – klarat sig alldeles excellent än så länge. Några ormbunkar lever också på fönsterbrädorna tillsammans med julenar. Men det är det där med vattnet. Jag har en vakande ängel men visst skulle även en liten Skarp-skylt och ett fint hjärta pryda sin plats.

Bilder från Cosas.

5 comments

  1. Jag sköter mina växter fint – i perioder! 🙂 När det händer mycket i livet får växterna lida… Med de brukar överleva. Fina dekorationer!

  2. Våra växter brukar ha det rätt bra 🙂 Men det är få växter jag tycker om, jag har mina klassiker vad gäller grönt så som murgröna, hoya och en nyfunnen favorit myrten! Sedan är det säsongsblommor som gäller för hela slanten för min del. Hjärtat var fint! Roligt med lite “pynt” i krukorna.Lisa

  3. Annika: Jag har varit flitig med vattenkannan sedan vi flyttade. Vi får lov att för växternas skull tro att det fortsätter så 🙂 Mina växter brukar iofs anpassa sig efter min något ojämna vattning och bli överlevare. Lisa: Lyckos dina växter! Jag är också kräsen med växter – som med så mycket annat då 😉 Murgröna är en klassiker och jag har misshandlat några myrten genom åren också. Men nu har jag köpt en duschflaska till mina stackars växter, så jag kanske skulle ge det projektet en ny chans 🙂

  4. *skrattar* Jag skulle behöva en skylt som skriker “nej, nej inte mera vatten nu” när jag kommer ångandes med vattenkannan…..*s* Med andra ord så tenderar jag att vattna ihjäl mina stackars växter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.