I evighet

tvatt-copy.jpg

Tänk, även om de övriga omständigheterna är förändrade med julhelg, så förblir tvätten densamma :). Det är samma leriga kläder (en mild dag, men i dag är det lite frost igen – tjoho!), samma handdukar med massor av tandkräm på och samma tvättrumma som går runt, runt. Det känns dock oerhört lyxigt att ha en tvättstuga/groventré/pannrum, efter att ha hängt kläderna på tork i badrummet. Vi behöver ta tag i lite små grejer som att ordna en skiva ovanför maskinerna och att sätta upp skåp på väggen samt ordna lite upphängning för kläder. Det gäller att hugga tag i lite vilande projekt nu. När man väl var igång i samband med flytten, så gick man på någon slags överskottsenergi. Nu är startsträckan betydligt längre för vissa saker. Nu skall jag exempelvis ta mig i kragen och organisera några kökslådor. Ett mellandagsnöje så gott som något ;).

Jag väntar fortfarande på min vinst också. Blir det den där auran av glam över vår smutstvätt? Den som lever får se :).

signature

3 comments

  1. Ja visst är det så – tvätthögarna blir man aldrig av med! Men det är kul att omges av vackra saker i tvättstugan.

  2. Lo: Nej, de har en tendens att alltid finnas där 🙂 Vår tvättstuga kombineras med en rad andra funktioner, så det gäller att tänka till ordentligt därinne. Det är mycket som skall fungera samtidigt. Och vad jag ser fram emot att hänga ut tvätt i vår!Sara: Nej, stackars! Det eländigaste av de eländigaste! Vi har inte haft torktumlare förut, men nu njuter jag av att kasta in grejer som kommer ut torra efter en stund. Krya på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *