Hälsning

nyarshalsning.jpg

Varje år har det varit samma visa när vi har stått på vår innerstadsbalkong och tittat på stadens fyrverkeri. Men tänk nästa år! Då! Och nu är vi faktiskt här. Någon annan stans. Det är inte för inte som man blir aningen sentimental en dag som denna. Mina varmaste välgångsönskningar till er alla inför det nya året. 2009 kommer att bli ett riktigt bra år – eller hur?!

23 comments

  1. Ja, nästa år blir riktigt bra! Jag känner det på mig! Tack för alla fina inlägg under året som gått! Du förgyller vardagen med din blogg! Gott Nytt År! Kram!

  2. 2009 blir ett spännande år, tror jag.För mig personligen är det (insåg jag med fascination) det första året sedan 2001 då jag inte antingen planerat bli gravid, varit gravid eller fött barn. Helt otroligt!Hoppas ni får ett riktigt härligt nyårsfirande i ert nya, vackra hus.

  3. 2009 ska bli det bästa, right? 🙂 Trots lågkonjunktur och finanskriser och annat elände ser jag fram emot de kommande 12 månaderna. Man vet aldrig vad för roligt som väntar runt hörnet. Tack för ett jättebra bloggår (du har uppdaterat ofta och med klass) och en rolig dokumentation av er flytt. Ser fram emot att följa din blogg även nästa år!

  4. Tack för din inspirerande blogg!Jag önskar dig och din familj ett riktigt gott nytt år!Hi hi….här sitter jag och bloggar mitt i matlagningen! 😉

  5. Hej Weronica!Gott Nytt År, det blir det bästa!Tack för det gångna året, alla fina blogginlägg och bilder därtill.Det uppskattas!Kram/ Rebecka

  6. Gott nytt 2009 på dej själv hälsar en trogen men hittills anonym (inga kommentarer) läsare. Du skriver verkligen helt fantastiskt, både vad gäller formuleringar och inte minst innehåll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.