Läget

bbcfilmer-copy.jpg

Jo då, det finns nog någon som straffar mammor som tar stylade bilder av sin soffa ;). 1-0 till falangen som efterlyser “riktiga” bilder på hem och blir misstänksamma över det tillrättalagda. De finns alltid på inredningstidningarnas insändarsidor. Var är det verkliga? Varför är allt så stylat? Jag vet inte om det är så skoj att se andras röra dock. Själv har jag inget bildbevis från i går. I och för sig strävar jag efter att ta fler vardagsfotografier – mer om det en annan dag – men det finns gränser. Jag kan bara säga att nu är huset ordentligt invigt på alla sätt. Tapeterna i Henriks rum fick sig en släng första natten vi sov här, men nu kan vi även addera blå soffa och en kvardröjande karakteristisk doft på nylagd parkett på den listan. Och den randiga kudden som det står kemtvätt på har snurrat i tvättmaskinen. Jodå, en släng av vardag såklart. Och den där första bumpen kom ovanligt tidigt efter jullovet denna gång. I dag är det dock piggelin mört i Batmandräkt igen, så hoppet lever om något tillfälligt som försvinner snabbare än det kom :)!

I dagarna kommer det fler klassiska BBC-dramer på DVD. Till min hörna av världen – tack!

4 comments

  1. Usch då, hoppas ni andra klarar er! Inte kul det där…Men det är ju bara att inse (här hos oss i alla fall) att en omgång per vinter helt klart är för lite, så det är bara att invänta när nästa vända dagismagsjuka kör igång… Blä!

  2. Mrs. b: Vi brukar alltid få två omgångar, men den andra kom ovanligt tidigt i så fall. Nu tärs det på glasförrådet i frysen och vi andra – ta i trä – mår bra än så länge. Hoppet lever!

  3. *ler* Jag håller nog med dig – lika lite som man vill visa sitt kaosartade hem kanske man vill se andras kaos…… (eller ja iofs – det är ju “kul” att se att andra är precis likadana som en själv…men ändå)

Leave a Reply

Your email address will not be published.