Färger

collage-copy.jpg

Det röda har fått ge vika för nya prunknande vårfärger. Jag känner för färg. I vardagsrummet samsas för tillfället grönt, cerise, gult och blått. Jag har bytt plats på några kuddar och gjort lite omdisponeringar i förrådet. Mairos klassiska Havstulpaner har fått komma ned i soffan, liksom Ogräset. Min Hortuskruka i grönt glas ger ytterligare färg till soffhörnan. Nu kommer ljuset!

14 comments

  1. Har kommit hem från julledighet och utlandsvistelse och har förstås läst ikapp din blogg. Vill ge dig en stor eloge för en fin och inspirerande blogg. Keep up the good work!

  2. Å så fint, nu blir jag också sugen på lite mer färg!Älskar din blogg, du är en sådan inspiration. Tack för att du uppdaterar den så ofta!

  3. oj vad du hinner blogga när man är borta en heldag:) Här ser jag att jag med behöver ett besök i blomsteraffären:) Kram M

  4. Så vackert! Älskar särskilt din kudde Ogräs! Er murspis är så fin, sitter just och tittar runt på olika sorter. Tack för ditt svar angående hissgardinen. Den första är inköpt och den är väldigt fin!Lisa

  5. Så snyggt! Dina bilder inspirerar mig! Har en ofärgad Hortus men den gröna är verkligen superfin den också. Jag älskar färg och är så trött på alla rena svartvita hem.

  6. Åh din lyckost. Såg att du fick den fina orkidékrukan från Svente Tenn i julklapp. Är själv sugen på en i klarglas. De är verkligen ljuvliga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.