Plockat

fargcollage-copy.jpg

Jag fortsätter att inspireras av färger. Här smälter snön nu och leran gör sitt intåg igen. Colour me happy!

* Det tog ett litet tag för barnkläderna att följa med i åttiotalsmodet, men nu är det här på allvar. Det är karakteristiska färger och ljusa jeans. Jo, vi har sett det förut. Det lär siktas en och annan orange jacka i de trendkänsliga lekparkerna i vår ;). Det lilla regnmonstret finns på en t-shirt från Lindex.* Minglas färgglada mönstervärld finns nu även i en liten servis för de minsta. Jag tycker mycket om Edholm och Ullenius affischer för barnrummet med Räknelära och ABC. De finns bland annat hos Juniform.* Efter att ha förundrats över det nya uttrycket hos leksaker när de blev svarta och vita, tycker jag nu att man börjar se en återgång till de klassiska färgerna igen. Och frågan är om det inte är skojigare för barnen så. Klassiskt memoryspel från Brio finns bland annat hos Urban Living. Normann Copenhagens balja är fylld med färgad lek.* En riktig färginjektion till hemmet får man av kudden Kao från Chang & Biörck. Den andas riktig vår och skulle gärna få plats i min soffa.* Nu finns fina Live what you love i nya färger. Jag satsar på att ha flera tryck i olika färger i en grupp. En favorit hos mig just nu.

12 comments

  1. Fint kollage, som alltid:) Gillar den orange jackan, min lilla tjej fick en gräsgrön i våras och den är så fin den också. Tack för tipset om kalendern, tyvärr var den slut där också men jag har fortfarand hopp om att hitta den dock!Kram Åsa

  2. Vilka härliga färger! Jag blev pigg bara genom att öppna din blogg nu på morgonen!Tänkte på dig igår när jag tog tag i solskyddsprojektet. Hur har det gått för dig? Har ni beställt några persienner ännu? Förra helgen insåg att på allvar att vi går mot ljusare tider. Visst är det härligt? Så att planera för att få mörkt och svalt inomhus känns som ett angenämt projekt…Kram//Charlotta.

  3. Hej!Härliga grejer!Jag har sett att du gillar Kerstin Tillbergs koppar. Jag säljer en hel del såna i min webbutik (kommer in i nästa vecka) http://www.tefrossa.se.Där finns även ett utbud av teer som kan vara intressant.Kolla även tävlingen på min blogg!Ha det bra!Lena

  4. Jag har länge undrat hur du gör dina superfina collage? Har du gått någon kurs och vilket program använder du? Skulle så gärna vilja lära mig.

  5. Alla: Tack! Visst blir man glad av lite färgglada vårkänningar nu!Louise: Jag är självlärd i ett gammalt Photoshop Elements 🙂 Det viktigaste är fantasi, kreativitet och övning. Man lär sig genom att göra så det är bara att skrida till verket :). Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.