Paket

Nu får det snart vara slut med sjukdomar och elände! Jag antar att det finns fler som behöver lite uppmuntran i gråaste februari. Så därför en favorit i repris från i höstas – ett  litet paket från mig till någon av Er. Vill Du ha chansen att vinna Ett rum med utsikt och min favoritchoklad från Amedei? Säg hej till mig på mejlen weronica@enmammasdag.com . Jag drar en vinnare på tisdag 24 februari. Lycka till!

9 comments

  1. Du är för härlig som tänker på oss läsare och ordnar tävlingar trots sjukdomar och elände. Klart att jag ska vara med och tävla!

  2. God bedring til deg!Vi får trøste hverandre i disse influensatidene… *atshjoooo*Jeg vil gjerne være med i trekningen, det hadde vært fint med en god film og min favorittmat: Sjokolade!Ha en fin helg 🙂

  3. Ååååhhh….!Den filmen har jag inte sett på lääääänge 🙂 Skulle mer än gärna se den igen – så givetvis är jag med och tävlaroch hoppas att turen är på min sida.Tack för du har en så inspirerande blogg, jag har följt den ett bra tag nuoch det är alltid lika roligt att läsa & se dina fina collage.Ha en bra helg!

  4. Oj jävklar vilken lyx det lät som 🙂 Vore INTE fel. Ska genast maila och hålla tummarna hårt, hårt.Gillar eran bloggdesign för övrigt. Och det är inte fjäsk utan ärligt tycke! Den är så enkel och fräsch.

  5. Every body acknowledges that our life seems to be high priced, nevertheless we need cash for different things and not every person earns enough money. Therefore to get some loans and bank loan would be a right solution.

Leave a Reply

Your email address will not be published.