Färgglad sommar

ricevar09-copy.jpg

Danska Rice fortsätter att leverera gladinredning i sin karakteristiska stil. Filmen Mamma Mia (som jag ännu inte har sett) har inspirerat till den aktuella kollektionen för det tioårsjubilerande företaget. Mina Rice-favoriter är melamin-muggarna med tillhörande fat som används flitigt under sommarsäsongen. Några muggar fick stryka på foten i flytten, så det behövs göras några nyinköp inför utelivet. (Om man vill göra gott satsar man på hoppets muggar där man samtidigt bidrar till välgörenhet i Afrika.)

Bild: Rice. I dag är det sista chansen att tävla om ett litet uppmuntringspaket. Jag skulle då sannerligen behöva ett själv ;). Dagens rapport:  Son och mamma sjuka, pappa och dotter i väg.

10 comments

  1. Åhhh, underbara sommar! Med ytterligare ett snöfall i helgen och nu närmare 1,5 meter snö utanför knuten (=omöjligt att komma ut genom den trånga uppskottade gångne med barnvagn) längtar jag efter vår och sommar som aldrig förr! Som tur är plusgrader idag!!Krya på dig och sonen nu!

  2. De färgglada amplarna är riktigt fina tycker jag. Två sådana i rött eller rosa kanske vore nått till altenen i sommar. Såg i nya familyliving att ikea kommer med en utesoffa i grönt med tillhörande bord, såg riktigt snyggt ut. Man undrar ju om det blir vår nånsin så som det snöar och håller på./nina

  3. Åh jag älskar rice med, speciellt muggarna som används flitigt här hemma med men även bakredskapen som är toppen:) Krya på er ordentligt Kram M

  4. Underbara RICE – har även jag ngr muggar men drömmer om att få införskaffa ngr av deras underbara ugnsformar – älskar de glada färgerna och den mjuka formen. Sjukstuga suger, är inne på tredje veckan i exil – nu är lilla tösen sjuk IGEN!!! sonen är på sluttampen men ännu inte bra. Stora styrkekramen till er

  5. Håller tummarna för att er sjukdomskarusell ska få ett slut! Hänger mig själv åt ett intensivt dagdrömmande om första koppen kaffe i vårsolen i ett fåfängt försök att bekämpa vintertröttheten… Rice-bilden eldar verkligen på längtan efter våren och sommaren…/Anna

  6. Åh, jag vill också ha fler muggar! Synd att inte min favorit egg duck finns längre, men färgerna i år var fina ändå! Ska genast mejla ett hej, kan tipsa om att det finns underbara Hasbeens träskor att vinna i min blogg! 🙂

  7. Hej! Härlig bild. Nu börjar jag bli trött på sjukdomar och elände.Förra veckan var det våran familj. Leo kräktes, Lowa hade feber och Chrille hade en släng av både och. Det är bara jag som har klarat mig (peppar).Krya på er och nu ser vi fram emot en härlig vår på våra framsidor 🙂

  8. Härlig sommarbild! Nu får sommaren gärna komma!Men först en härlig vår med klarblå himmel, sol, takdropp & gnistrande snö :)Skickar en krya-på-er-hälsning!//Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.