Vacker choklad

prestatchoklad.jpg

Ekologisk choklad  från brittiska Prestat som tillverkat choklad i London sedan 1902. Jag har inte smakat, men de färgsprakande förpackningarna gör mig nyfiken på innehållet. Jag skulle gärna bryta några rutor till denna box som jag äntligen har inlemmat i min samling. Något av det bästa för televisionen någonsin enligt min mening. Med eller utan lyxchoklad – soffan it is denna söndag. Ha en fin dag!

Bilder från Hildur.se

14 comments

  1. Matador såg jag för ett år sedan. Den var verkligen bland det bästa jag sett. Kan även tipsa om “Lycksökerskorna” om du inte sett den samt Herrskap och tjänstefolk. Själv ska jag se “The memory keeper’s daughter” idag men jag har inte lika fin choklad som dig, jag får nöja mig med Lindts 75 procentiga men det är inte heller fy skam! Ha en bra dag!

  2. Förpackningarna påminner om Kushmi te i färgerna. Jättefina. Är chokladen inuti i samma klass som utsidan så är det ju fantastiskt 🙂

  3. Matador är det bästa som visats på svensk TV! Har sett alla omgångar som visats, ända sen jag var liten!Apropå choklad fick vi på mitt jobb oss tillsänt choklad i julas från Israel. Max Brenner hette den och godare choklad har jag aldrig någonsin ätit!Tyvärr levererar de ej till Sverige.http://www.maxbrenner.com/home.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published.