Påskfika

citroncake-copy.jpg

Tårtan som jag skrev att vi skulle prova under påsken avnjöts i dag. Den var smakmässigt till allra största belåtenhet. Receptet av Anna Jonassen för Elle Mat & Vin finns att titta på här. Där anges minst tre timmar i kyl för tårtan innan servering. Det var inte tillräckligt i mitt fall, utan här fick vi sleva upp tårtan. Nästa gång gör jag den i god tid innan, så att den får stelna ordentligt. (Möjligen behövs lite hjälp på traven med gelatin). Tårtan var dock lika god i alla fall. Mina varmaste rekommendationer som ett snabbt, lätt och mycket gott inslag till en påskfika!

Tack för alla påskhälsningar. Ni har fortfarande chans att få ett fint skrivset från Bookbinders Design. Mejla mig!

5 comments

  1. Här ska det bakas chokladkaka med chokladkräm o färska bär till påskmiddagen som mamma fixar! Hoppas den blir bra, fick receptet av en kompis.Ha en riktigt glad påsk!/Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published.