Sol

pasktulpanered.jpg

Jo, det här är faktiskt livet på en pinne. Solen skiner över nybyggarland. Det är så lätt att bara vara mitt i allt detta. Det är visserligen ett oändligt springande i dörrar med ett ständigt flöde av barn: “kan vi få ha picknick”, ” kan vi få grejer att rita med”, “kan vi få något att äta”, “kan vi få komma in en stund”, “var är min hjälm”, “får jag ta av mig jackan”, “får vi ta ut lite godis” som om man vore en levande serviceinrättning. Nix, baken ned på en gammal överbliven plaststol med en tidning limmad intill nunan. Strängt upptagen. Vänta lite. Så får det bli – i alla fall en stund innan påskbordet :).

Ha en riktigt fin påskafton!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

7 comments

  1. Låter precis som hos oss också. Jag har dock lärt mig efter förra sommaren att ibland säga nej, idag är vi bara med familjen och på vår tomt men det är svårt när det är barn i varje hus. Idag kom första som ville leka redan 0930… vi hade inte hunnit ut själva, jag som fixat båda barnen stod i pyjamas. Hoppas ni har en underbar påskhelg./Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published.