One

plock20april-copy.jpg

Jag har egentligen lite svårt för den obligatoriska färgklicken, speciellt när det gäller inredning och två klatschiga matchande kuddar i varsitt soffhörn – typ ;). När det gäller kläder ligger det dock något i en bas som uppdateras med en speciell sak. Jag tycker mycket om de virkade halsband som man ser nu, bland annat av Erica Laurell hos Muchis och av Maria Högberg och Gupp. Det vackra halsbandet på bilden finns hos Juniform. En fantastisk handgjord färgprakt som jag gärna skulle bära. I mitt fall skulle det krävas en i övrigt klassisk och ganska nedtonad bas som skulle lyfta med hjälp av den utmärkande accessoaren. I den svarta väskan lägger jag gärna en liten väska tillverkad av ryska vintagesjalar som finns hos Wilma & friends. Dagens vackra ting!

Vit bastopp från In Wear, svart kjol från H&M, skor från Hush Puppies och Ellos samt klassisk Bayswater från Mulberry.

12 comments

  1. vilket fint virkat halsband!jag måste nog nästan prova att göra ett själv.det borde inte vara så himla svårt. gjorde ett med “runda” pärlor för ett tag sen.hur hittar du alla fina saker som du visar?

  2. Therese: Är man flink med virknålen, så går det säkert alldeles utmärkt. Jag siktar in mig på att eventuellt börja virka en grytlapp – eller något liknande ;). Jag surfar massor, besöker massor av sidor, kollar uppdateringar, läser många tidningar, inspireras av allt möjligt – som förhoppningsvis kokas ned till intressanta inlägg här på sidan :)!

  3. Mycket vackert collage! Jag håller med dig om den obligatoriska färgklicken. Typisk i homestylade badrum dessutom – en rund badrumsmatta och handdukar i exakt samma färg. Gärna i orange eller rött. 🙂 Underbart halsband!

  4. Fint collage!Jag har inget emot en färgklick varken i inredning eller kläder. För min egen del känner jag att t.ex. en svartvit inredning lyfts och blir lite roligare med en färgklick, på samma sätt som en motsvarande klädvariant lyfts med en fin färgdetalj. Jag önskar bara jag vore bättre på tillämpning (både m.a.p. inredning och kläder), så att jag själv kunde bli nöjd :-)Väskan fast i brunt tittar jag på just nu, en Shanghai-souvenir som jag är jättenöjd med – helt klart en ny favoritväska!

  5. Annika: Visst är halsbandet något alldeles extra. En rejäl färgklick så att säga 😉

    Mrs b: Man kan färgklicka på olika sätt kan jag tycka . Jag gillar lite mer mix i inredning, än de där matchande kuddarna i soffan som skall lyfta en värld i latte-nyans – typ ;). Jag klickar nog lite mera och inte fullt så matchande alltid. Men vi äro alla olika och skall så få vara såklart 🙂

  6. Klickar du hem saker från Tradera? Där går ju faktiskt att fynda. Tänker på Bayswater-väskan som jag klickade hem för en 1100 sek.Helt ok.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.