Utvalt: Live What You Love i nya färger

livewhatyoulovenya-copy.jpg

Jag har som jag tidigare visat trycket Live What You Love av Hijirik i flera färger. Det fångar essensen i livet på ett träffsäkert sätt som jag tycker om. Nu kommer trycket i brunt och en turkos färgställning. Den blå nyansen är inte mitt förstaval i vanliga fall, men detta tryck andas sommar för mig. Vackert!

Tryck från Hijiriks shop på Etsy.

7 comments

  1. Victoria: Inte min färg egentligen, men just i denna tappning gillar jag det! Jag minns fortfarande min moderiktiga turkosa långa kappa i textil med gigantiska axelvaddar som jag bar på min konfirmation. Hot, hot, hot – eller not :).Mia: Det gula trycket står på min byrå i arbetsrummet. Jag gillar det massor! Sedan har jag några varianter på min tavla. Jag tycker om att trycket får lite olika uttryck med färgen. Kul att kunna variera lite eller sätta många på rad som en installation. Gillar! KramMrs b: Visst är de fina! Den gula är riktigt snygg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.