Ordna

organiserareceptcollage-copy.jpg

Jag har ett antal vilande projekt. Ibland är det bättre att bara göra, än att tänka för mycket på det hela. Jag har haft pärmarna ett tag. Det är klassiskt Virrvarr som lanserades på kontorsmaterial i höstas. Jag har haft plastfickorna. Jag har haft en del saker att sätta in. Det var således bara själva utförandet som saknades, men det enklaste kan ta lång tid innan man kommer till skott. Nu har jag i alla fall fått in plastfickorna i pärmarna och börjat sätta in recept. Jag sätter även in annat som inspirerar till stordåd. I dag fick Lolitas apelsiner komma in. Vackert!

I eftermiddags kom sommarvärmen till nybyggarland. Vi intog mellis i gassande sol och dammoln. I morgon skall det börja skruvas trall. Tjoho!

5 comments

  1. Jag har en massa sådana projekt liggandes. Klippte ut en massa “gör det själv tips” från Drömhem och trädgård när jag skulle rensa bland tidningarna för något halvår sedan. Har de kommit in i en pärm än? Icke sa Nicke. Men nu blir jag inspirerad av Dig!

  2. Ha! Hög igenkänningsfaktor. Jag har tre likadana pärmar, fast i den svartgråa färgställningen, som legat hemma sedan långt för jul i väntan på att jag skulle ta mig för något med dem. Nu har jag tagit med dem till jobbet, i ren desperation, med en förhoppning om att det skall bli något av dem där i stället – vilket är ytterst tveksamt. det slutar nog med at jag släpar hem dem igen…

  3. Japp dit ska jag med komma, köpte en himla massa virrevarr grejer i bokhandeln i höstas som fortfarande ligger helt tomma utan innehåll!! Den färgen du köpte var fin, jag spande in med på den svarta varianten hi hi! Hoppas du får ett fint altandäck (måste nog smyga runt och kolla in hur allt blir snart;) Kram M

  4. Katarina: Keep them coming ;)Pethra: Ack ja, dessa projekt som finns överallt… Jag ligger långt efter på “riv-ur-tidnings-fronten” nu igen. Jag såg några julnummer uppe vid min säng i går :). Dags med det också kanske!Annika: Ja, trögt går det ibland… Nu sätter jag in direkt när jag drar ut recept från nätet och river ut ur tidningar, men jag ligger långt efter på massor med andra områden. Fotografier är ett ständigt gnagande dåligt samvete, liksom massor med tidningar på hög. Det finns grejer om man blir sysslolös någon gång :)Mia: Jag har svarta också 😉 Vi har ju den Virrvarrskivan i köket, så det fick bli den vita varianten på receptpärmarna. Jo, nu blir det altan här. Ack, så skönt! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.