Sommarkänsla

plock27april-copy.jpg

Det är helt klart något “kafferep-i-syrénbersån” över Marianne Westmans klassiska Mon Amie som nu börjar packas upp i butikerna. Det är svårt att motstå den blå dekoren. Jag önskar mig i alla fall ett litet fat med upphöjd kant till min morgonmacka. I morgon får vi en stor leverans av trallvirke. När det är klart skall solen alltid skina på mig när jag öppnar dörren och går ut med mitt te på altanen – eller hur ;)?!

På nätet finns Mon Amie bland annat hos Miss Home och Royal Design.

10 comments

  1. Åh vad härligt med ett altandäck=) själva spanar vi på grannarna som är i fullfärd med sina byggen, vi får nog vänta lite, orken är liksom slut;) superfint fat, blommorna är lite fjärilslika=) Ha en fin dag Kram M

  2. Själv kan jag inte få nog av vackert porslin! Tyvärr har jag väldigt svårt att bestämma mig när det väl är dags att köpa nytt. Har i många år velat byta ut mina vardagstallrikar, men det finns så mycket fint, och ena dagen är man vit andra färgglad… Det blir med andra ord aldrig en hel serie utan mest udda loppisfynd. Ha det!Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.