Vårregn

kladcollage11maj-copy.jpg

KLÄNNING: Klänningen har ett fint mönster med lite paisley i. Klassisk paisley är definitivt på stark frammarsch igen! KAPPA: Tidlös beige kappa på realisation hos H&M just nu. STÖVLAR: Rejäla gummistövlar från danska Ilse Jacobsen. VÄSKA: THE sommarväska – kanske inte så praktisk i regn dock – från Palmgrens. ARMBAND: Jättesnyggt läderarmband från Angela Gotborns nya linje Lavandula hos Accessora. PARAPLY: Klassiskt “see-through” från brittiska Fulton.

Plask ut i regnet :)!

7 comments

  1. Roligt att du har hittat in till oss! Vilket lustigt väder Östgötaslätten bjuder på idag, ena stunden soligt, andra regnigt… Men vad gör väl regn om man kan klä upp sig sådär fint och spatsera runt med ett fint paraply. Ibland kan rätt outfit rädda vilken katastrof som helst!Kram Hanna

  2. Anne: Visst är det! Ett riktigt drottningparapy, så att ansiktet inte skyms för alla fotografer :)Hanna: Ja, men den outfiten skulle jag mer än gärna trotsa regnet :). KramIda: Samma här. Om jag skriver om den tillräckligt ofta, så kanske jag helt plötsligt får en – eller något i den stilen. Jag har önskat mig den många långa år nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.