Pysselkurs

pysselkurs-copy.jpg

Mikaelas Pysselkurs startar i dag. Jag tar gärna emot lite extra inspiration just nu. Mikaela är en mästarinna på att få igång kreativitet. Jag har följt hennes kurser i bildredigering och fotografering. Jag var något av en passiv deltagare och tog mig an kurserna i min egen takt och efter mitt behov. Det är den trevliga fördelen med digitala kurser utan krav där man deltar för att det är kul och inte för att samla poäng. Så nu ser jag fram emot några inspirerande veckor under lärarinnan Woopsie Daisys vingar. Det skall bli mycket skoj! Vi får väl se om det kan väckas någon slumrande pysselgen hos mig :).

5 comments

  1. Vad roligt – hoppas du presenterar lite pysselalster framöver!Jag hade gärna varit med på den, men valde att låta bli. Tiden får prioriteras till annat. Tråkigt när man inte hinner med allt roligt som finns att göra.

  2. Mrs b: Jag hoppar glatt på tåget och tar saker och ting i min takt. I dag har det vankats rabarber i olika former. Jag känner mig redan inspirerad :). Om det blir egna pyssel återstår nog att se. Jag är ganska opysslig av mig, men hyser lite tankar om broderi och annat. Vi får se! Jag hoppas på massor av inspiration till eventuella stordåd 🙂

  3. Skönt Hemma: Då är vi kursare då ;). Jag resonerar likadant. Kursen finns där och kan tas upp när man känner för det. Jag ser fram emot allt roligt som Mikaela tar fram!

  4. Hej!Såg att du också var hos Mikaelas pysselkurs, så jag kikar in en liten runda. Håller med om att det är skönt att man kan ha det som lite idèbank, när det blir grått & trist senare i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.