Kreativ matlagning

samesamemat-copy.jpg

Jodå, jag har också mina blickar ned i senaste Laga Lätt precis som Helena skriver om i dag. I går hade vi en barnfavorit – sås & potatis. I dag hade vi ett paket med fläskkotletter liggande i kylen. Jag hade tänkt mig grillning, men vädret är ju minst sagt sådär ute. Så ögonen föll på just den där fläskkotletträtten i tidningen med senapssås och babyspenat. Barnens läppar började darra så fort jag nämnde något om en lite ljusare sås. Blir det inte den vanliga såsen? Men vi skall ju ha kött? Så i dag har vi ätit – sås & potatis. Men det var ju inte samma kött i går! Nej, för då hade vi stekt fläskfilé. Häpp. Kreativitet, experimentlusta och variation går alltid hem i familjeköket ;).

5 comments

  1. House of Jammi: Haha! Jag försöker tappert med en riktig remake av vårt kök. Barnen är väl sådär med på noterna kan man säga. Same, same och de är väldigt nöjda. Kanske dags för något experimentellt i morgon då :)?!

  2. Veckomatsedel: Många fina recept, även om det blev same, same för oss dessa två dagar – till barnens förtjusning :)Jes: Tack 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.