Nytt på pallen

nyabocker.jpg

I går anlände mina beställda trädgårdsböcker från Adlibris. Jag bläddrade flitigt i går kväll och blev redan då mycket inspirerad. Det är en aning svårt att föreställa sig en trädgård här ute i det platta landet, men man måste väl börja någonstans i vanlig ordning :). Jag kan varmt rekommendera båda böckerna – Uteplatser och Trädgårdens form.

Sedan fick jag en oväntad present mitt i vardagen. Det var Paolo Robertos nya Mina gästers mat. Jag har tidigare skrivit om hur mycket jag tycker om Mina fastrars mat. Grillboken är i samma anda. Jag blir sugen på att laga det mesta. Nu är det bara att vänta in lite grillväder!

Och studiedagarnas logik slår till i vanlig ordning. Nästan varendaste morgon har vi fått väcka och trilskas. I dag när det var fritt att sova hur länge man vill – tja då vaknar barn såklart extra tidigt.

7 comments

  1. Mm det kändes med igen i morse=) Kul med leverans från adlibris, paolo’s kom till mig med förra veckan=) Ha en fin dag, tänk solen kikar fram! Kram M

  2. Chickenpox: Aha. Kollar sedan!Linruz: Jo, tack. Ett svårlöst mysterium ;)Mia: Jag tycker jättemycket om Robertos kokböcker. Enkel mat men ändå med det lilla extra. Jag blir mycket sugen på att testa massor av nya grillvarianter. Japp, solen kikar fram emellanåt, för att sedan ledsagas av stora grå moln och kastvindar. Växlande väder eller något i en stilen 🙂

  3. Vad härligt och fint det är med böcker. Tyvärr har vi ingen plats för bokhyllor…och då inte heller böcker…i vår nya (större men mycket fönster) lägenhet. Det är en liten sorg för jag älskar böcker. Nu blir det bara pocketböcker som när de är utlästa får vandra vidare till vänner.

  4. Härligt med trädgårdsinspiration! Trädgårdens form låter lockande – jag vill gärna få till lite fler rum i vår trädgård på ön. I morgon kommer häckplantorna – så i helgen ska det planteras häck!

Leave a Reply

Your email address will not be published.