Fyrtal

Måndagens fyrtal:

* Lisa Bengtssons Mademoiselle finns som vårnyhet i prunknande lila.* Jag är nyfiken på produkterna från grekiska Korres. Förpackningarna är grafiskt enkla och fina. Det är naturliga produkter. Dofterna verkar vara något alldeles extra.  Ja tack, gärna lite vanilj och plommon i min riktning! Korres finns bland annat hos Reunion.* Vårrusning av sötaste Matilda Ledger med mamma Michelle Williams.* Fina muggar från Ferm Living och Favoritsaker.

Här rusar vi inte så himla mycket i dag. Jag hämtade hem en liten hängig flicka från skolan vid lunch. Bacillerna har tydligen inte vikt hädan ännu.

5 comments

  1. Älskar Mademoiselle! Åh tufflan, verkar vara många som drabbas av de där elaka bacilluskerna nu. Misstänker att det blir en VAB dag med lillebror i morgon… Håller tummarna att han får hålla sig frisk. Hoppas tjejen piggnar på sig snabbt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.