Snart juni

plock29maj-copy.jpg

Pingsthelgen är framför oss, dock i kortversion utan den så trevliga annandagen. Men vi må fröjdas ändå åt att värmen verkar vara på ingång i stora delar av landet. På måndag är det den första juni – och då är det per definition sommar också enligt barnens sätt att räkna månader. Må oset från alla grillar stiga mot skyn! Ha en riktigt fin helg :)!

* Here comes the sun av theloveshop på Etsy.* Vackra förpackningar med ekologisk fläder och lemonad från brittiska Belvoir fruit farm som är med i nya Lantliv. Jag känner för fläder och det blir nog ingen egen saft av just den sorten. Även Ica har ekologisk fläderblomssaft som skall testas.* Jag har visat dem förut och de fortsätter att vara essensen av sommaren i ett par skor.* Vacker kudde av AnnaO hos Länna möbler.* Jag har sedan länge utvecklat en smått besatthet inför Penguins klassiska omslag. De här solstolarna är ju bara så fina – in my dreams på vårt trädäck. Jag siktar i första läget mot att bunkra en stor hög med pocketböcker inför sommaren. Den här står överst på listan.* Sommarkjolen från H&M får visa upp sig igen.

9 comments

  1. Åh vilket härligt och somrigt kollage du gjort! Gillar speciellt planschen “Here comes the sun” – och det är precis vad den gör det :)Ha det gott i helgen!

  2. Jag det verkar onekligen som sommaren hälsar på oss i helgen.Själv får jag tyvärr tillbringa den på jobbet men ska försöka ge mig ut så mycket som möjligt i mellan arbetspasen,Ha en härlig helgkram kram

  3. Å vilket härligt sommarkollage:) Jag är som en solstråle, har precis fyndat på mimou`s utförsäljning på Öregrundgatan 3 på Gärdet. Lakan, överkast , kuddfodral mm. Jag är så HAPPY!!!! Missa inte, öppet till kl 18 ikväll och 17 imorgon lördag.

  4. Vilken sommarfeeling jag fick av ditt kollage! Gult är definitivt inte fult längre! Drömmer om att sitta i den där solstolen iklädd spetskjolen och espandrillos och pussa på en ekologisk lemonad. Trevlig pingsthelg!//Charlotta.

  5. Du gör så fina collage!Jag försöker göra reklam för min serieblogg, om du har en stund över får du gärna mejla lite tips till mig, om bloggportaler och sådant som jag har noll koll på. Det verkar alldeles för roligt att göra en bok av dem för att jag skall vilja låta bli, men det kan ju vara bra att veta om någon mer än de närmast “sörjande” skulle köpa den!

  6. Vad du gör härliga collage! Man blir riktigt inspirerad och glad när man ser dom.Ha en skön och solig Pingst!Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published.